Bekijk grote foto's
Midden in Nationaal Park Eifel
Vlak bij een recreatiemeer
Ideaal voor wandelaars
Overdekt zwembad
Nordeifel ontdekken
Koos en Kids Club op het park
Speeltoestellen en speeltuin
Phantasialand bij Keulen bezoeken
500 m

Boek Eifelpark Kronenburger See bij:

 STAANPLAATSEN

Eifelpark Kronenburger See, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Dit mooie familiepark ligt in de Nordeifel, in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. Het park ligt op een steile zonnige zuidhelling, omringd door schitterende bossen met naald- en loofbomen. Vanuit bijna alle vrijstaande bungalows, liggend op terrassen van verschillende hoogte, kijk je uit op het afwisselende Eifellandschap of het pittoreske bergdorpje Kronenburg, een romantische burchtnederzetting met een echte middeleeuwse ruïne. Heerlijk vakantie vieren op een paar uurtjes rijden.

Relaxen of een heerlijke actieve vakantie in de Eifel?
In het prachtige berglandschap kun je de mooiste fiets-, mountainbike- en wandeltochten maken. En ’s avonds geniet je met elkaar in het restaurant van een hapje en drankje, terwijl je uitkijkt over de bossen, heuvels en het pittoreske bergdorpje Kronenburg. In de zomer kun je een duik nemen in het recreatiemeer dat niet al te ver van dit park ligt.

De bungalows op Vakantiepark Kronenburger See zijn gelegen tegen een helling en het park is daarom niet geschikt voor gasten die slecht ter been of rolstoelgebonden zijn. Ook hebben de bungalows minstens 2 tot 3 traptreden om de voordeur te bereiken. In het park, waar het merendeel van het personeel ook Nederlands verstaat en spreekt, vind je diverse sportieve en recreatieve faciliteiten.

Vakantie vieren op korte afstand van Nederland
Aan de voet van het park ligt een stuwmeer, de Kronenburger See, met lig- en speelweides, waarin gezwommen, gevist en watersport beoefend kan worden. Dit alles bevindt zich slechts op circa 295 kilometer van Utrecht, dus dit park is ook een geschikte locatie voor een kort verblijf! De ideale plek om jouw voorjaars- of herfstvakantie te plannen.

En wil je de vakantie spetterend afsluiten? Breng dan een bezoek aan Phantasialand bij Keulen of het Action en Fun Center in België.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Eifelpark Kronenburger See!


Aanbieders op Eifelpark Kronenburger See

Op Eifelpark Kronenburger See vind je de volgende aanbieders:
Suncamp en Roompot Vakanties verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen Eifelpark Kronenburger See
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.3
 • Algemeen
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  10.0
 • Horeca
  8.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Boileux - naseizoen 2018, met gezin
  30-01-2019
   Boileux
 • Algemeen
  8
 • Sanitair
  8
 • Kinderen
  10
 • Horeca
  8
 • Zwembad
  8
 • Fijn verblijf in een op zich nette woning. Wel sporen van eerdere bewoning en vlekkerig, daarentegen was het sanitair keurig schoon. Vanuit onze vakantiewoning een prachtig uitzicht op de omgeving. Voorzieningen op het park erg goed.