Klein glampingdomein Costa Blanca
Fietsen, wandelen
Stranden van Costa Blanca bezoeken
Zwembad op domein
Boodschappenservice en wifi
Verhuur E-bike
Alicante en Murcia bezoeken
Natuurgebied El hondo

Boek camping Eco Resort Costa Blanca bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Eco Resort Costa Blanca, Costa Blanca

Aan de Spaanse Costa Blanca ligt dit kleinschalige glampingresort, Eco Resort Costa Blanca. Het domein ligt in een rustige en groene omgeving op loopafstand van het dorpje Dolores. In het kleine dorpje kun je diverse terrasjes en restaurantjes bezoeken. Het natuurgebied El Hondo ligt op 10 minuten fietsen vanaf jouw glampingtent.

Wat heeft dit kleinschalige vakantieverblijf in Zuid-Spanje te bieden?
Om te beginnen kun je op het resort heerlijk afkoelen en relaxen bij het zwembad. Voor wat meer actie kun je met je gehuurde E-Bike de omgeving verkennen. Op jouw vakantie-adres kun je Jeu-de-boules spelen, tafeltennissen of badmintonnen. Dit is de perfecte locatie voor een relaxvakantie en een bezoek aan de stranden van de Costa Blanca.

De stranden liggen maximaal 17 kilometer vanaf de camping
Verder heeft deze omgeving diverse leuke steden, dorpjes en plekjes die het bezoeken waard zijn. Er liggen ook stadjes in de buurt zoals Dolores, Almoradí en Santa fé. Als je liever de grotere steden wilt opzoeken liggen Elche, Murcia en Alicante niet te ver weg. Alicante is een prachtige Mediterrane stad, waarboven de heuvel Benacantil, uitsteekt, met op de top het Kasteel van Santa Barbara. Van daaruit heb je een fraai uitzicht over de stad en de baai. Opvallend is de Oude Binnenstad, genaamd 'El Barrio”, met straten die alleen toegankelijk zijn voor voetgangers, witte huizen met geraniums voor de ramen, de Explanada, de boulevard van Alicante bij uitstek, met vlak bij de jachthaven en het recreatiegebied. De plaatselijke gastronomie is één van de trekpleisters van deze regio. De keuken van Alicante is typisch Mediterraan en in een groot aantal recepten speelt rijst de hoofdrol. Ook de zoutwaterlagunes bij het plaatsje Torrevieja zijn erg leuk om te bezoeken. Op grotere afstand van jouw vakantieadres ligt de bijzonder Spaanse stad Valencia (202km). Als je het leuk lijkt om een dagje lekker te gaan wandelen en wat moois van de natuur te zien, is Nationaal park Calblanque (60 km) zeker een aanrader! Je hebt hier een schitterende beschermde kuststrook met mooie stranden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Eco Resort Costa Blanca!


Aanbieders op Eco Resort Costa Blanca

Vodatent verhuurt op camping Eco Resort Costa Blanca lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs