Glamping a la Ferme in de Dordogne
Zwembad met ligstoelen/terras
Glamping voor 2 volw. en 1 baby
Kastelen, wijnen, kanovaren
Bergerac bezoeken
Wijnstreek ontdekken
Dagje Bordeaux
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Eco Lodge Bergerac bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Eco Lodge Bergerac, Dordogne

Glamping in de Dordogne kan in een mooie lodgetent voor 2 volwassenen en evt. 1 baby. Ecolodge Bergerac is een klein domain gelegen op korte afstand van de mooie stad Bergerac in het departement Dordogne (Perigord Poupre). Hier ben je voor je rust, midden in een groen heuvellandschap. Lekker wandelen, fietsen of afkoelen in het smaakvolle zwembad met gezellig terras.

Kleinschalig glampen in een prachtige omgeving
Over de Dordogne kunnen we veel vertellen, maar het beste kun je het zelf ondervinden. Er is een diversiteit aan activiteiten. Wat dacht je van een dag kastelen of grotten bezoeken, of de kleine charmante marktjes in de leuke authentieke dorpjes. In Bergerac kun je op zaterdag en woensdag de markt bezoeken. Hier kun je heerlijk slenteren, mede doordat het centrum autovrij is. Verder kun je actief zijn op een van de rivieren, een dag kanoën is zeker aan te raden op de Dordogne. Ben je wijnliefhebber, vergeet dan zeker niet een van de vele Bergerac wijnhuizen te bezoeken.

Bezoek de wijnhoofdstad Bergerac
De streek is rijk aan historische gebouwen, middeleeuwse kastelen en prehistorische bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Montbazillac, de vallei van Les Eyzies, de grot van Lascaux. Wat verder weg, maar je kunt ook naar de baai van Arcachon, het strand en de grootste duin van Europa (105 meter hoog) rijden. Verder kun je in deze streek ook de mooiste wijnen ontdekken zoals Pomerol, Entre-Deux-Mers en natuur Saint-Emilion. Een paradijsje om te ontdekken met twee. En zowel wijnliefhebbers als fietsers kunnen hier hun hart ophalen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Eco Lodge Bergerac!


Aanbieders op Eco Lodge Bergerac

Glamping4all verhuurt op camping Eco Lodge Bergerac lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs