Domaine le Midi

8.0
Klein
aan zee
Familiecamping in ECO stijl
2 zwembaden en een kinderbadje
Direct aan zee en strand
Zeilschool
Ruim en goed ingericht
Sportterrein
Watersportmogelijkheden
Glamping in de duinen

Boeken op camping Domaine le Midi? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Domaine le Midi

Over camping Domaine le Midi, Pays de la Loire / Vendée

Domaine le Midi ligt op het eiland Noirmoutier dat slechts 49 km2 groot is. Deze 5-sterrencamping in de Vendée is direct aan de zee gelegen en zeer kindvriendelijke. Op deze echte familiecamping vier je vakantie in een natuurlijke omgeving aan de Atlantische kust.

Glamping in de duinen op het eiland Noirmoutier
De accommodaties vormen één geheel met de omliggende natuur door de ecologisch stijl. Heel speciaal zijn de Glampingtenten en lodges met de ligging in de duinen. Welliswaar is dit een camping midden in de natuur, toch vind je hier ook alle voorzieningen die je vakantie perfect kunnen maken.

Volop voorzieningen ook voor watersportliefhebbers
Op camping du Midi in de Vendée zijn 2 verwarmde zwembaden en een kinderbadje. Voor de sportieve gasten is er een Multi sportterrein en zelfs een zeilschool. In het hoogseizoen is er een leuk recreatief programma. De jongste kinderen komen ook niets te kort. Er zijn meerdere speelterreintjes, een midgetgolfbaan en de Mickeyclub. De accommodaties zijn ecologisch verantwoord, een stijlvolle kampeerervaring vormt de combinatie van tentdoek en hout.

Ontdek het eiland en de gezellige vissersdorpjes
De camping is gelegen in een groot natuurgebied welke beheerd door het Office National des Forêts, het franse équivalent van Staatsbosbeheer. Camping du Midi ligt verder op 10 minuten rijden van het waterpark Océanile.

Het eiland Noirmoutier staat bekend om de grote verscheidenheid aan landschappen, zo zijn er de uitgestrekte bossen, de zoutpannen, de oesterbanken en natuurlijk diverse gezellige havenstadjes zoals Noirmoutier-en-Île. De camping is een goede uitvalsbasis om dit mooie eiland te ontdekken. Breng ook zeker een bezoek aan het eiland Yeu. Watersporters halen hun hart op vanwege de diverse mogelijkheden in de directe omgeving van de camping.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine le Midi!


Boeken op Domaine le Midi

Als je naar camping Domaine le Midi wilt, dan kun je bij vele verhuurders terecht.
Vacanceselect, BestCamp en Suncamp verhuren luxe stacaravans. Suncamp heeft hier comfortabele safaritenten staan (2 slk. max. 4 personen). Glamping is het nieuwe kamperen!
Glamping4all, BestCamp en Suncamp verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Verder verhuurt Suncamp op deze camping 3 slk. luxe 6 personen. Staanplaatsen worden aangeboden door BestCamp en Suncamp.