Bekijk grote foto's

Domaine Château de Dieupart

Kleinschalige groene camping aan Amblève
Diverse outdooractiviteiten
Basic glampen in een glamptent
Taveerne op de camping
Wandelen, klimmen, wielrennen
Mountainbiken, kanovaren, klimmen
Mineraalwater in Spa
Luik of Durbuy bezoeken

Boek camping Domaine Château de Dieupart bij:

 

Accommodaties op camping Domaine Château de Dieupart

camping Domaine Château de Dieupart, Ardennen

Vakantie vieren aan de rivier de Amblève op een heus oud landgoed in de Ardennen, Domaine Château de Dieupart is een fantastische vakantieplek voor jonge gezinnen. Deze groene camping ligt tussen de plaatsen Aywaille en Remouchamps en heeft slechts 109 staanplaatsen. De ligging van de camping is perfect voor een actieve vakantie maar ook voor een rustige vakantie midden in de natuur. Vanaf de camping kun je dan ook diverse outdooractiviteiten ondernemen. Sportieve wandelingen, wielrennen, mountainbiken en zelfs klimmen en kajakken. Heerlijk om vanaf het water te mogen genieten van het prachtige landschap dat de Belgische Ardennen biedt.

Lekker actief bezig zijn en dan op de camping genieten van een fijn ingericht verblijf
Je logeert hier in ingerichte tipitenten (basic glamping) die geschikt zijn voor 5 personen. De kinderen kunnen hier volop spelen en ravotten met hun nieuwe vriendjes. Op de camping is een grote speeltuin vlak bij het kasteel, lekker klimmen, glijden en schommelen, dat wordt een gezellige kindvriendelijke vakantie. Het sanitairgebouw op deze groene camping is verwarmd en er is een babyroom.

Bourgondisch genieten in een mooi groene omgeving
Op de camping is een kleine taveerne waar je op het terras kunt genieten van een hapje en een drankje. Dat wordt gezellig nagenieten en bijkletsen want er is veel te zien en te doen in de Ardennen. Liever zelf koken dan kun je je boodschappen doen bij de supermarkt naast de camping. Behalve vele outdooractiviteiten kun je natuurlijk ook gezellig gaan winkelen in Aywaille. In Aywaille ligt overigens ook een treinstation zodat je zo een dagje Luik of Coo kunt inplannen. Op slechts 6 km van de camping ligt Harzé met het mooie kasteel met een gezellig restaurant, bezoek dan ook het daarbij horende bakkerijmuseum. Voor een bezoek aan de hoofdstad van het mineraalwater hoef je maar 15 km te rijden want de stad Spa ligt op korte afstand van het vakantiedomein. Dan ligt op 25 km de stad Durbuy met kleine charmante straatjes waar doorheen je kunt slenteren, ontdek de leuke boetiekjes, winkeltjes en gezellige restaurants. In Durbuy moet je ook zijn voor sportieve activiteiten zoals kanovaren, mountainbiken en abseilen. Golfliefhebbers vinden hier ook een mooie golfbaan. Kortom een week vakantie op Domaine Château de Dieupart is echt te kort.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Domaine Château de Dieupart!


Aanbieders op Domaine Château de Dieupart

Geardropper verhuurt op camping Domaine Château de Dieupart basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs