Knusse familiecamping
Aan het strand
Maritieme en historische stadjes
Gratis WiFi

Boeken op camping Dishoek? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Dishoek, Zeeland

Camping Dishoek ligt op een prachtige locatie, vlakbij zee. De ligging onder aan de duinen met aan de andere kant van de duinen het mooiste strand van Nederland is werkelijk perfect. Met uitstekende voorzieningen, een gezellig eetcafé, een supermarkt, de Koos Kids Club en gratis sport- en animatie activiteiten is er voor jong en oud van alles te beleven.

Kamperen aan het strand, dat kan bij 4 sterrencamping Dishoek. Camping Dishoek is een echte familiecamping direct aan de voet van de duinen gelegen. In het nabij gelegen natuurgebied is het fantastisch wandelen en/of fietsen. Honger na al die activiteitent, geen probleem op het vakantiepark is een pizzeria, een gezellig eetcafé en een à la Carte Restaurant.

Als gast van Camping Dishoek kun je gratis gebruik maken van het zwemparadijs op Hof van Domburg. Hier vind je waterplezier voor jong en oud. Verder moet je zeker het Arsenaal in Vlissingen met de kinderen bezoeken en vergeet het Bunkermuseum in Zoutelande niet. Leuk om te bezoeken zijn ook het Klimbos Westerschouwen, miniatuurpark Mini Mundi en museum de Schotse Huizen in Veere.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Dishoek!


Boeken op Dishoek

Roompot Vakanties verhuurt op camping Dishoek chalets,bungalows of appartementen (Vrijstaande bungalow 6 volw. 2 babys ), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs