• Beoordelingen ▷8.7
 • 18 plaatsenXS
 • Glamping
 • 4 km van het strand
 • 2 km van het water
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
Kleine gezinscamping/minicamping
Nationaal landschap ZW Friesland
Zwembad
Ruime staanplaatsen groen/privacy
Glamping in een Lodge-accommodatie
Fietsen naar IJsselmeerstranden
Gaasterlandse bossen/ Friese meren
Stavoren, Workum en Hindeloopen
4 km
2 km

Boek camping De Weyde Blick bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping De Weyde Blick, Friesland

De Weyde Blick is een kleine gezinscamping centraal gelegen in het Nationaal Landschap ZW Friesland bij het plaatsje Warns.
IJsselmeer strandjes, de Friese meren en de Gaasterlandse bossen (5 km.) liggen op fietsafstand. Comfortabel logeren kun je op deze camping in een van de sfeervol ingerichte Lodge-accommodaties voor 5 personen op een ruime, groene plek met veel privacy. Glamping in Friesland op een bijzonder mooi plekje.

Verder heeft de Weyde Blick een aantal ruime staanplaatsen. Gasten met tenten, campers of stacaravans zijn hier van harte welkom. De voorzieningen op de camping zijn netjes. Voor de kinderen is er veel speelruimte, een speeltuin en een fijn buitenzwembad. En natuurlijk kun je hier fantastisch wandelen in de Gaasterlandse bossen of watersporten op en bij de Friese Meren of wat dacht je van een fietstocht langs de Zesstedenroute van Friesland? Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkten in Warns, Bakhuizen of Stavoren.

Ingerichte Lodge-accommodatie
Wat dacht je van een fijne glamping-accommodatie? Kies dan voor deze mooie Lodge-accommodatie met eigen sanitair, 5 pers., een keukentje, verwarming/houtkachel en 5 slaapplaatsen. Dat wordt een luxe glampingervaring in Friesland met een fantastisch uitzicht tot aan het Mirnser Klif vanaf de brede veranda.

Logeren in een mafkeet?
Een bijzondere ervaring is een vakantie in een van de ‘mafketen’, ook wel aangeduid als pipowagens. Elke mafkeet is uniek en heeft een eigen stijl. Momenteel worden er twee verschillende mafketen aangeboden.

De ‘stoere mafkeet’ wordt gevormd door twee voormalige schaftketen, die een nieuwe bestemming hebben gegeven. De ene keet is ingericht als een comfortabele keet met een twee persoonsbed en fauteuiltjes, de andere keet heeft een stapelbed en kastjes met o.a. kook- en serviesgoed. De overdekte buitenkeuken met eettafel verbindt de beide keten, zodat je niet echt naar buiten hoeft om van de ene naar de andere keet te gaan.

De ‘charmante mafkeet’ is een caravan uit de jaren 60, die een nieuwe look heeft gekregen. De keet heeft een comfortabel twee persoonsbed en een apart slaapkamertje met stapelbed voor kinderen in basisschoolleeftijd. Je kunt zelf koken in het keukentje en er is zelfs een klein toiletje. De keet staat op een mooie, afgescheiden privéplek met loungehoek, een picknicktafel en gras om in te spelen.

Het sanitair bevindt zich op korte afstand en zo ook het buitenzwembad van de Weyde Blick. Als je er met de kippen bij bent, kun je een vers eitje halen om de hoek (als de dames er zin in hebben gehad!).

Behalve op de minicamping kun je hier ook op een andere manier comfortabel logeren, namelijk door gebruik te maken van de groepsaccommodatie/pension op het vakantiecomplex. Als groepsaccommodatie kun je hier met 20 personen logeren. In de zomerperiode (de maanden juli en augustus) wordt deze groepsaccommodatie verhuurd als pension.

Omgeving, geniet van de bossen, Friese meren, gezellige stadjes en de stranden
De omgeving van De Weyde Blick is uniek. Friese meren, bos, strand en historische stadjes zijn op paar kilometer afstand. Natuurschoon, stilte en rust zijn de trekkers voor de gasten van De Weyde Blick. Vanuit de camping zijn er allerlei sportieve activiteiten te ondernemen, zoals varen, zeilen, (kite)surfen, suppen, fietsen, wandelen. Speelpark Sybrandy is heel leuk voor de kleintjes (en de ouders). Winkelen, restaurantjes bezoeken en lekker op terras zitten kan in de havenstadjes Stavoren, Workum en Hindeloopen (enkele van de mooiste Friese Elfsteden!)

Contact:
De Weyde Blick
It Sou 29
8721 GX Warns

Tel. 0514-681428

Email: info@deweydeblick.nlVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Weyde Blick!


Aanbieders op De Weyde Blick

Camping zelf verhuurt op camping De Weyde Blick safaritenten, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping De Weyde Blick
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.7
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Kinderen
  10.0
 • Zwembad
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Fam. - hoogseizoen 2014, met gezin
  03-09-2014
   Fam.
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Kinderen
  10
 • Zwembad
  9
 • Genoten van Friesland, de fijne safaritent en de gastvrijheid. Topvakantie gehad.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Watersport en typische Friesche dorpjes bezoeken