Bekijk grote foto's
Minicamping Land van Maas en Waal
Glampen in een safaritent
Kanovaren, painballen
Terras bij snack
Kamperen in een oase van rust
Nijmegen
Tuinen van Appeltern
Fietsen en wandelen

Boek camping De Tolbrug bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Tolbrug, Gelderland

Camping de Tolbrug ligt centraal in het Land van Maas en Waal. Op deze prachtige Gelderse locatie kun je genieten van de rust, maar vervelen is in dit stukje Gelderland echt niet nodig. Op de camping zelf kun je genieten van een American Diner, met heerlijke Amerikaanse gerechten, een heerlijk terras om een even een speciaal biertje te drinken en genoeg outdoor activiteiten om je zeker niet te vervelen. Tijdens je verblijf op Camping de Tolbrug kun je heerlijk overnachten in één van de volledig ingerichte safaritenten.

Outdoor en lekker ontspannen
De camping is omgeven door prachtige natuur, waardoor je heerlijk even tot rust kan komen, maar zonder inspanning, is er geen ontspanning. Neem deel aan één van de outdoor activiteiten zoals kanovaren, paintballen of een rit op de E-chopper. Waarna er relaxed ontspannen kan worden op het terras bij de American Diner. Heb je 's avonds geen zin om te koken? Loop dan even langs Snackpoint Hill en bestel één van de heerlijke gerechten om op te eten bij je safaritent. In de zomermaanden worden er muziekavonden met live-bands georganiseerd.

De omgeving van Camping Tolbrug
De camping bevindt zich in het Land van Maas en Waal en is omgeven van natuur. Een ideale streek om te voet, per fiets of E-chopper te verkennen. Volg bijvoorbeeld de Kunst- en monumentenroute door Druten en omliggende dorpen. Naast de wandel- en fietsroutes is het ook leuk om een bezoek te brengen aan Recreatiegebied de Groene Heuvels. Een heerlijk zandstrand om lekker even af te koelen en te genieten van het weer.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Tolbrug!


Aanbieders op De Tolbrug

Vodatent verhuurt op camping De Tolbrug lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs