Glampen in een safaritent in Drenthe
Charmecamping
Speeltuin, skelters
Fietsverhuur op de camping

Boek camping De Toffe Peer bij:

 SAFARITENTEN

camping De Toffe Peer, Drenthe

Camping de Toffe Peer is een fijn vakantie-adres voor een glampvakantie in Drenthe. Met Giethoorn op fietsafstand en drie Nationale natuurparken zit je hier op een toplocatie. De ideale uitvalsbasis om de omgeving wandelend of fietsend te ontdekken. De camping is knus ingericht met uitzicht over de weilanden. Rust en ruimte heb je hier volop. Het sanitair is erg comfortabel en wordt door de gasten van deze camping erg gewaardeerd. Ook voor de jongste bezoekers wordt het een fijne vakantie, lekker spelen in het speeltuintje of fietsen of de skelters en misschien mogen ze 's morgens wel verse eitjes rapen. Op het hele terrein is er gratis wifi.

Geniet van een zonsondergang
Vanaf jouw safaritent kun je volop genieten van de zonsondergang terwijl de kinderen nog een rondje op het skelter maken, of misschien nog even kijken of de dieren op de camping verzorgd moeten worden. Voor je boodschappen rijd je naar Ruinerwold of naar Meppel.

Ontdek de Nationale parken van Drenthe
Het Dwingelderveld, het Drents-Friesche Wold en Weerribben/Wieden zijn vanaf de camping allemaal te bezoeken per fiets. En voor een dagje winkelen of een leuke stadswandeling kun je steden als Zwolle, Giethoorn en Steenwijk bezoeken.
En de kinderen kun je natuurlijk een groot plezier doen door een dagje Slagharen in te plannen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Toffe Peer!


Aanbieders op De Toffe Peer

 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs