Minicamping in Overijssel
Rust, ruimte en natuur
Recreatieruimte
Gratis Wifi op hele camping
Waterrijke omgeving
Logeren in een safaritent
Wandelen en fietsen
Hanzesteden bezoeken
600 m

Boek camping De Noorde bij:

 SAFARITENTEN

camping De Noorde, Overijssel

Beleef een genietvakantie in Overijssel op minicamping De Noorde bij het plaatsje Zwartsluis ten noorden van Genemuiden. Wil jij 's morgens wakker worden met uitzicht over de weilanden van gemeente Zwartewaterland, dan zit je op deze kleine glampingcamping goed. Deze kleinschalige camping ligt in een prachtige omgeving waar genoeg te doen en te zien is. Wandelroutes zoals het Christoffelpad, Jabikspaad en Rietlandroute lopen voor de campings langs. Ook fietsliefhebbers hoeven zich hier geen moment te vervelen.

Kleine glampingcamping
De kleine camping met slechts 10 staanplaatsen en een veld voor tenten ligt in een mooie rustige omgeving. Het sanitairgebouw is keurig en heeft een dames- en mannenruimte. Verder zijn er 3 afwasplaatsen. Met name bij minder weer kun je de recreatieruimte gebruiken, waar overigens ook een keuken is. Je kunt hier lekker relaxen in het loungegedeelte en je kunt je vrienden uitdagen bij de tafeltennistafel. En voor het digitale contact is er gratis WiFi op heel de camping.

Bezoek de Hanzesteden met een bootje het IJsselmeer op
De ligging op korte afstand van het IJsselmeer en het Zwarte Meer zorgt ervoor dat water- en vogelliefhebbers hun hart kunnen ophalen in deze regio. Huur ook eens een bootje in Zwartsluis en ga het water op. Of breng een bezoek aan waterdorp Giethoorn. Ook het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt op korte afstand, hier kun je uitgebreid wandelen, fietsen of kanovaren of varen in een fluisterbootje. Verder is het erg leuk om te slenteren door de oude Hanzesteden zoals Kampen, Hasselt en Zwolle. Deze steden zijn stuk voor stuk een bezoek waard. Geniet van de stilte, voel de ruimte, ruik de geur en proef de echte Gastvrijheid waar dit gebied bekend om staat.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Noorde!


Aanbieders op De Noorde

Vodatent verhuurt op camping De Noorde safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs