Familiecamping
Klein zwembadje voor kleuters
Twee speeltuinen
Safaritent
Restaurant met gezellig terras
Walibi, Dolfinarium, Apenheul
Zwolle, Apeldoorn, Hardewijk
Het Veluwemeer

Boek camping De Koekamp bij:

camping De Koekamp, Gelderland

Een fijne camping waar alle leeftijden zich thuis voelen. Campingpark de Koekamp ligt op de Veluwe in de provincie Gelderland. Dé fiets- en wandelprovincie van Nederland. Rust, ruimte, natuur en gastvrijheid. Wil je stijlvol kamperen dan kies je voor de safaritent op camping de Koekamp. Een echte glampingvakantie in Gelderland met goede voorzieningen en genoeg te doen en te zien in de directe omgeving.

Glamperen met het hele gezin op de Veluwe
In het voor- en naseizoen een camping waar rust overheerst. In de zomervakantie erg geschikt voor jonge gezinnen. Lekker afkoelen in het kleine zwembadje, en het terras bij de kantine ligt er gezellig bij voor een hapje en een drankje. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin zodat ze 's avonds voldaan in hun glampingbedje kunnen stappen. Er is bovendien nog een tweede speeltuin met een zandpartij waar de kinderen zandkastelen kunnen maken

Gelderland, genoeg te zien en te ontdekken
Epe is gelegen in de driehoek Zwolle, Apeldoorn en Harderwijk, welke plaatsen met de auto in zo'n 20 minuten zijn te bereiken. Epe heeft een leuk winkelcentrum en restaurants. De Noord-Oost Veluwe is een gebied met veel natuurschoon. Natuurlijk kun je al het moois wat de Veluwe biedt te voet of per fiets gaan ontdekken. Maar ook voor een dagje uit zit je hier goed. Je bent zo in het Dolfinarium, Walibi of de Julianatoren. Wanneer je een dagje lekker wilt slenteren door een leuke stad, dan zit je dus zo in Harderwijk, Apeldoorn of Zwolle. Wil je een weekend lekker ontspannen? Breng dan een bezoek aan één van de wellnesscentrums in de buurt. De Veluwse Bron en de Zwaluwenhoeve liggen vlakbij Camping de Koekamp.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Koekamp!


Aanbieders op De Koekamp

Vacanceselect en Vodatent verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs