Bekijk grote foto's
FarmCamps, logeren bij de boer in Zeeland
Safaritenten bij een akkerbouwbedrijf
20 min. van Antwerpen/30 min. van Knokke
Een kindvriendelijke beleving
Lodgetenten met sanitair
Fietsenverhuur op de Kamperhoek
Vlakbij de Westerschelde, strandjes
Maisdoolhof
2,5 km

Boek De Kamperhoek Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Kamperhoek Farmcamps, Zeeland

FarmCamps de Kamperhoek is een akkerbouwbedrijf gelegen in het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap en ligt vlakbij de Westerschelde. Deze boerderij met zijn Natuurkampeerterrein in het plaatsje Vogelwaarde wordt gerund door boer Huub en boerin Martine en huns 3 zoons.

Glampen in Zeeuws Vlaanderen
Op het terrein vind je luxe sanitair en een overdekte afwasgelegenheid met wasmachine en droger. De kinderen zullen hier een fantastische vakantie beleven in de Safaritenten van FarmCamps. Je kunt hier logeren in een safaritent met toilet in de tent of in de nog luxere lodgetent of Barntent met eigen badkamer (sommige Barntenten hebben zelfs airco). Er is natuurlijk genoeg te doen op deze boerderij. Op de camping zijn genoeg dieren om te mogen knuffelen. Er zijn meerdere speeltoestellen, zoals schommels, klimtoestellen, trampoline en wip. Van de aanwezige skelters en speeltractors mogen zij natuurlijk van harte lust gebruik maken. Je zult op dit rustige plekje kunnen genieten van de vogels, de geuren en de rust.

Volop gezelligheid bij het kampvuur
Farmcamps De Kamperhoek ligt op een unieke locatie, dat wordt genieten van het gezellige kampvuur, de prachtige uitzichten en de heerlijke strandjes bij de Westerschelde. In de directe omgeving is genoeg te doen en te zien. Denk daarbij aan de unieke vestingwerken, stadswallen en oude stadspoorten die het plaatsje Hulst biedt. In Terneuzen vind je de grootste zeesluis en het zwemparadijs Scheldorado. Of wat dacht je van het natuurgebied het verdronken Land van Saeftinghe. Dit gebied is voor fietsliefhebbers ook uitermate geschikt. Er liggen mooie fietsroutes langs dijken en polders. Op FarmCamps de Kamperhoek kan men ook fietsen huren.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Kamperhoek Farmcamps!


Aanbieders op De Kamperhoek Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Kamperhoek Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs