Kleinschalige boerderijcamping met glamptent
Hanzesteden bezoeken
Logeren in een glamptent
Veluwemeer, watersport

Boek camping De Hinde bij:

 SAFARITENTEN

camping De Hinde, Flevoland

In de provincie Flevoland, aan de rand van Dronten, ligt de gezellige Boerderijcamping de Hinde. De perfecte locatie om het Veluwemeer te ontdekken en de omliggende groene omgeving. Deze kleine groene camping ligt centraal tussen verschillende toeristische steden en dorpen, waaronder Dronten, Elburg en Kampen. De mogelijkheid bestaat ook om je paard te stallen op de camping. Er staan 2 stallen ter beschikking. In de ruime safaritent van Vodatent staat een eigen toilet en de boerderijcamping heeft nieuwe douchgelegenheden dus je bent van alle gemakken voorzien.

Kindvriendelijk op vakantie
Bij Boerderijcamping de Hinde valt genoeg te doen, zo zijn er genoeg speelmogelijkheden voor kinderen. Er zijn skelters, een zandbak en zelfs een overdekte stro-stro speelhal. Terwijl de kinderen daar lekker aan het spelen zijn kan je een kopje koffie drinken en tot rust komen in de recreatiezaal. En maak eens een fijne wandeling of fietstocht maken door de omliggende bossen. Je kunt uitwaaien bij het prachtige Veluwemeer of 1 van de hanzesteden in de buurt bezoeken. Voor nog wat extra vertier met de kinderen is er ook nog een groot sportveld waar je bijvoorbeeld kan voetballen of volleyballen.

Uiteraard zijn er ook dieren op Boerderijcamping de Hinde. Er lopen onder andere kippen, konijnen en shetlandpony's, dat is natuurlijk vooral extra leuk voor de kinderen]. Omdat de mogelijkheid er ook is om je paard te stallen op de boerderijcamping, is dat ideaal om daar lekker mee te rijden of lopen door het bos. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje in eigen land, huur dan de ruime safaritent van Vodatent en geniet van de prachtige natuur om je heen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Hinde!


Aanbieders op De Hinde

Vodatent verhuurt op camping De Hinde safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs