Omringd door bos en heide
Binnen- en buitenzwembad
Ruim opgezet park
Tussen de Grote Peel en de Strabrechtse heide
Wandelpaden, ruiterpaden en fietspaden
27-holes golfbaan naast de deur
Boscafé De Soete Inval met terras en speeltoestellen
20 min. van Eindhoven

Boek De Heihorsten bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

De Heihorsten, Noord-Brabant

Het nieuwe park De Heihorsten ligt tussen de bossen en heidevelden van de Strabrechtse en Somerse heide, en met de Grote Peel dichtbij. De rietgedekte vakantiewoningen hebben een hsitorische bouwstijl, maar zijn modern en comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Begin de dag met een ontbijtje op je eigen terras met verse broodjes uit de parkwinkel en bedenk wat je die dag gaat doen. Misschien wandelen door de uitgestrekte bossen en heide, of een balletje slaan op de naastgelegen 27-holes golfbaan de Swinckelse, of paardrijden vanaf de manege 't Keelven?

Of ga lekker zwemmen met de kinderen in het buitenzwembad bij het centrumgebouw. Of als het minder weer is in het binnenbad!

Kies een mooie route uit en ontdek de omgeving van het park per fiets. Bezoek een terrasje in het gezellige Someren een hapje en een drankje. Ben je op zoek naar meer stads vermaak? Proef Weerter vlaaien in het Limburgse Weert of ga uitgebreid shoppen in Roermond. En ook voor een dagje cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven is De Heihorsten een ideale uitvalsbasis.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar De Heihorsten!


Aanbieders op De Heihorsten

Roompot Vakanties verhuurt op De Heihorsten chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs