Groene gezinscamping in Twente
Fijn zwembad met ligbedden
Animatie in het hoogseizoen
Slapen in Safaritenten met sanitair
Restaurant op de camping
Fietsen en wandelen
Fietsverhuur op de camping
Ootmarsum, Oldenzaal

Boek camping De Haer bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Haer, Overijssel

Twente op haar best. Vanaf camping de Haer kun je volop gaan genieten van het Twentse heuvellandschap. Deze gezinscamping ligt op korte afstand van het charmante plaatsje Ootmarsum. Je logeert hier in mooie lodgetenten met eigen sanitair. Bij aankomst is het uitpakken en de vakantie kan beginnen. De kampeerplaatsen zijn ruim en rondom vind je voldoende ruimte voor de kinderen.

Een fijne vakantieplek voor het hele gezin
Kinderen hebben hier volop de ruimte om gezellig met hun nieuwe vriendjes af te spreken. In het hoogseizoen wordt er een leuk animatiepgrogamma aangeboden voor alle leeftijden. En bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk om even in het zwembad te plonsen. En wil je even klauteren en springen dan ga je naar de speeltuin met de grote airtrampoline. En ben jij een dagje onderweg geweest dan is het natuurlijk heerlijk om daarna op het terras bij het restaurant een hapje en drankje te bestellen.

Wat een verrassing een vakantie in Twente
Deze glampingcamping ligt op korte afstand van het kunststadje Ootmarsum (ook wel Siepelstad genoemd). Een plek waar je doorheen wandelt en je verbaast over de mooie oude huizen en kunstgaleries. Verder zijn er volop gezellige terrasjes en leuke restaurants.

Wandelen kun je hier trouwens optimaal er is een uitgebreid wandelnetwerk door het Twentse landschap. Ben jij meer van het fietsen? Dan kun je hier ook volop genieten, de routes gaan door een heuvellandschap en je komt diverse leuke dorpjes en plaatsen zoals Denekamp, Beuningen, Tubbergen en Oldenzaal tegen. Een bezoek aan het rijksmuseum Twenthe, Brouwerij van Othmar bier en vliegveld Twenthe zouden wij zeker in de agenda zetten. En wil je het water op dan kun je natuurlijk met een kano de Dinkel op.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Haer!


Aanbieders op De Haer

Vodatent verhuurt op camping De Haer lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs