Bekijk grote foto's
FarmCamps glamping op de boerderij
Logeren in safaritent in Friesland
Gezellige en vrolijke boerderijvakantie
Huifkartocht, kijken bij het melken
Avonturenbos op het erf
Gezellig terras op de boerderij
11 luxe tenten
Ezel, knuffelponny

Boek De Geele Bosch Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Geele Bosch Farmcamps, Friesland

Maak kennis met boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel. De Friese FarmCamps jongvee-boerderij De Geele Bosch ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden. Er is ook een veld met 15 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren. Op loopafstand vind je de Tjonger, een vaart waar je kunt zwemmen en varen.

Glampen op de boerderij
De boerderij ligt op een mooie en rustige plek in Friesland met een spannend avonturenbos waar de kinderen uren kunnen spelen, hout sprokkelen voor het kampvuur of hutten kunnen bouwen. Wil je een keer het erf af, bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren.

Helpen bij het verzorgen van de kalfjes
Dat het leuk en leerzaam gaat worden op De Geele Bosch staat buiten kijf. Boer Bill heeft de afgelopen jaren ruim 250 koeien per dag gemolken en weet er dus alles over te vertellen. Hij gaat het nu een stukje 'rustiger' aan doen. Helemaal zonder koeien kan hij niet, dus gaat hij hier melkkoeien 'opvoeden'. De kalfjes komen hier als ze circa 2 weken oud zijn en vertrekken weer als ze zwanger zijn van hun eerste kalfje. Natuurlijk mogen de kids helpen bij de verzorging van deze 'puber' koeien. Daarnaast krijgt boer Bill eindelijk tijd voor zijn hobby: paarden. Speciaal voor de kids zijn er ook twee lieve knuffelpony's waar je natuurlijk een keer een ritje op mag maken, mag verzorgen en heel veel knuffelen.

Boerin Ella is een echte bezige bij en super creatief.
Als gastvrouw zal zij er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt en leuke activiteiten organiseren voor de kinderen en volwassenen.
De 11 luxe Safaritenten met airco staan op een groot veld dat aan één zijde grenst aan het eigen avonturenbos. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. In het midden van het veld staat de Water Pret Weide, diverse speeltoestellen en het grote centrale kampvuur. Dus vanuit je luie stoel kun je de kids makkelijk in de gaten houden. Hoe lekker is dat.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Geele Bosch Farmcamps!


Aanbieders op De Geele Bosch Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Geele Bosch Farmcamps safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs