Farmcamp de Bosrand voor een vakantie met kinderen
Hooi hooi speelruimte, huifkartocht
Eigen knuffel- of wandelpony
Wandelen en fietsen in omgeving
Bosven op 100 m. zwemmen en spelen
Wifi in de tent tegen betaling
Verzorgen van diverse dieren
Drentse koekjes bakken?
100 m

Boek camping De Bosrand Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Bosrand Farmcamps, Drenthe

Aan de rand van boswachterij Schoonloo in Drenthe ligt FarmCamps De Bosrand. De voormalig melkveehouderij is niet meer als zodanig in gebruik, maar een heleboel verschillende soorten dieren hebben hier hun plekje wel gevonden. Niet alleen wonen er op De Bosrand lieve pony’s, maar ook zijn er alpaca’s, ezels, hertjes, poezen en konijnen. Boer Martijn en boerin Naduah hebben hier hun droom uit laten komen en heten hun gasten dan ook meer dan welkom. De boerderij is omgeven door bossen, weilanden en akkers.

Dit wordt genieten
Voor kinderen is het erg leuk (en leerzaam!) om dichtbij de dieren te zijn. Een echte beestenboel kun je de Bosrand wel noemen. Hier kun je volop meehelpen bij het verzorgen van de dieren. En wil je in de zomer even afkoelen, ga dan zwemmen of suppen in het bosmeer. Vanaf je verblijf op de Bosrand loop je zo vanuit je glamptent het grote bos in om een duik te nemen in dit heerlijke water. Op Farmcamps de Bosrand staan 6 luxe ingerichte lodgetenten en 14 safaritenten opgesteld. Verder zijn er ook 40 kampeerplekken voor gasten met een eigen kampeermiddel.

De camping in de 'achtertuin' van de boerderij ligt tegen de rand van het bos. Je loopt direct vanuit je safaritent de Drentse natuur in. De bossen rond de camping zijn druk bevolkt: je hoeft er niet vreemd van op te kijken als je tijdens een wandeling of een fietstocht een ree, das, hert of konijn tegen komt. Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hier hun hart ophalen, want er zijn diverse mooie wandelroutes en prachtige fietspaden door de Staatsbossen aangelegd.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Bosrand Farmcamps!


Aanbieders op De Bosrand Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Bosrand Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping De Bosrand Farmcamps
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.4
 • Algemeen
  10.0
 • Personeel
  10.0
 • Sanitair
  10.0
 • Kinderen
  10.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   audenaert-simonse - voorseizoen
  10-04-2016
   audenaert-simonse
 • Algemeen
  10
 • Personeel
  10
 • Sanitair
  10
 • Kinderen
  10
 • Vandaag deze camping bezocht... Deze camping staat al helemaal klaar voor het nieuwe glamping seizoen 2016!