Modern melkveebedrijf met camping
Hooi hooi speelruimte
Veel dieren om te knuffelen
Wandelen en fietsen in omgeving
Bosven op 100 m. zwemmen en spelen
Wifi in de tent tegen betaling
Op reeënsafari met boerenwagen
Drentse koekjes bakken?
100 m

Boek camping De Bosrand Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Bosrand Farmcamps, Drenthe

Aan de rand van boswachterij Schoonloo in Drenthe ligt FarmCamps camping 'De Bosrand': een karakteristieke boerderij die volledig in bedrijf is (melkvee). FarmCamps De Bosrand is een modern melkveebedrijf van boer Jacob, boerin Ellis en hun 2 kinderen. Sinds de jaren zestig woont de familie hier en houdt sindsdien ook een camping in dit prachtige stukje midden Drenthe.

Dit wordt genieten. Voor kinderen is het erg leuk (en leerzaam!) om dicht bij de dieren te zijn. Bijvoorbeeld de koeien ophalen uit de wei en kijken bij het melken, de kalfjes voeren en het verzorgen van de pony's. En wil je in de zomer even afkoelen, ga dan zwemmen in een bosven. Op de melkveehouderij van boer Jacob en boerin Ellis loop je zo vanuit je tent het grote bos in om een duik te nemen in dit heerlijke water.

De camping in de 'achtertuin' van de boerderij ligt tegen de rand van het bos. Je loopt direct vanuit je safaritent de Drentse natuur in. De bossen rond de camping zijn druk bevolkt: je hoeft er niet vreemd van op te kijken als je tijdens een wandeling of een fietstocht een ree, das, hert of konijn tegen komt.

Op zo'n 100 meter van de camping ligt een prachtig bosven waar je heerlijk kunt zwemmen. Naast de 99 koeien en kalfjes vind je op deze boerderijcamping ook hertjes, konijntjes, ezels en honden die je mag knuffelen en verzorgen.
Verder kun je natuurlijk lekker helpen en spelen in de Hooi Hooi speelschuur. Er is zelfs een mooie wellnessruimte waar je een Finse sauna, zonnecanon en sportruimte vindt.

Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hier hun hart ophalen, want er zijn diverse mooie wandelroutes en prachtige fietspaden door de Staatsbossen aangelegd. Er is een nieuw, luxe en verwarmd sanitairgebouw. Er zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Bosrand Farmcamps!


Aanbieders op De Bosrand Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Bosrand Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping De Bosrand Farmcamps
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.4
 • Algemeen
  10.0
 • Personeel
  10.0
 • Sanitair
  10.0
 • Kinderen
  10.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   audenaert-simonse - voorseizoen
  10-04-2016
   audenaert-simonse
 • Algemeen
  10
 • Personeel
  10
 • Sanitair
  10
 • Kinderen
  10
 • Vandaag deze camping bezocht... Deze camping staat al helemaal klaar voor het nieuwe glamping seizoen 2016!