Bekijk grote foto's
Christelijke familiecamping
4 mooie safaritenten, glampen
Zondagsrust
Zwemplas met strandje

Boek camping De Beukenhof bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Beukenhof, Drenthe

In de provincie Drenthe ligt Camping de Beukenhof. Deze Christelijke familiecamping is gelegen tussen Meppel en Emmen. Hier kun je heerlijk tot rust komen in de prachtige Drentse natuur. Buiten deze mooie natuur is er natuurlijk ook genoeg te doen en te beleven in de buurt en op de camping.

Camping de Beukenhof is een echte familiecamping
Op deze camping is er voor iedereen wel iets te doen. Zo is er een zwemplas met zandstrand aanwezig met de mogelijkheid om te vissen. Voor de kinderen is er een speeltuin, tafelvoetbaltafel, tafeltennistafel en ook een animatieteam aanwezig. Wekelijks een gezellige gezamenlijke BBQ. Op zondagen zijn er geen sport- of spelactiviteiten. Ook zijn de receptie en cafetaria gesloten en kun je niet vertrekken of aankomen. Dit komt omdat het een Christelijke camping is en er rekening gehouden wordt met de zondagsrust.

Wat is er te doen in de omgeving
In de omgeving van Camping de Beukenhof is er ook genoeg te doen en beleven.
Namelijk op een halve kilometer afstand is er al een bos gelegen waar je een mooie wandeling kunt maken. Het is ook mogelijk om leuke fietstochten te maken vanaf de camping zoals de Anrica route en de 10 dorpen route. Hou je toch meer van plaatsjes bezoeken dan kan dit ook. Op 8 km afstand ligt het plaatsje Hoogeveen hier kun je leuk winkelen of bijvoorbeeld een escaperoom doen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Beukenhof!


Aanbieders op De Beukenhof

Vodatent verhuurt op camping De Beukenhof lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs