Kleinschalige camping aan het kanaal
Kampeerplaatsen
Steiger bij de camping
Watersport
Vrij uitzicht
Rolstoelvriendelijk
Restaurant op de camping

Boek De 4 Elementen bij:Camping De 4 Elementen, Friesland

Op de grens van Friesland en Groningen ligt camping De 4 Elementen. Dit is een kleinschalige camping in het noorden van Nederland. Voor waterliefhebbers een leuke plek want je kampeert hier direct aan het water van het Prinses Margrietkanaal en heb je zelfs de beschikking over een haventje met aanlegplaatsen voor boten. De 4 Elementen is onderdeel van een zorginstelling welke een begeleid-wonentraject aanbiedt. De bewoners van deze zorginstelling werken in de winkel en het restaurant van de camping.

Vissers pak je hengel in
Camping De 4 Elementen ligt op een schiereiland bij een splitsing van het Prinses Margrietkanaal. Het landschap is hier weids en open. Fietsliefhebbers hoeven zich geen moment te vervelen want er lopen diverse fietsroutes vanaf het vakantie-adres. Janny Reitsema, eigenares, heet je hartelijk welkom in het receptiegebouw aan de voorzijde van de camping. Gastvrijheid en gezelligheid is hier heel gewoon.

Het water ontdekken in Friesland en Groningen
Booteigenaars kunnen hun boot aanleggen aan een van de steigers bij de camping. Zo kan de camping ook dienen als korte of langere tussenstop tijdens je boottocht door Friesland en Groningen. Het Prinses Margrietkanaal begint bij Lemmer, een van Frieslands bekendste watersportplaatsen, gelegen direct aan het IJsselmeer. Bij de grens met Groningen, precies daar waar de camping ligt, gaat het kanaal over in het Van Starkenborghkanaal, dat helemaal doorloopt tot provinciehoofdstad Groningen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De 4 Elementen!


Aanbieders op De 4 Elementen

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping De 4 Elementen staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs