Spaanse camping aan strand van s'Abanell
Zwembad met peuterbadje en ligstoelen
Barcelona op 60 kilometer
Restaurant en bar
Animatie en kidsklub
Diverse activiteiten rondom de camping
Gerona bezoeken op 40km.
Montserrat, Calella, Cadaqués
100 m

Boek camping Cavall de Mar bij:

 STACARAVANS

camping Cavall de Mar, Cataluña

Familiecamping Cavall de Mar verwelkomt je aan de Costa Brava voor een mooie vakantie in Spanje, slechts 100m van het strand van s'Abanell, in een zonnig landschap. Geniet met de hele familie bij het zwembad of doe mee met sporten zoals voetbal, basketbal en jeu de boules. Het recreatieteam is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar op de kinderclub.

Een mooi zwembad met peuterbadje en ligstoelen
Het bescheiden zwembad op camping Cavall de Mar bestaat uit een klein zwembad van 100 m², een peuterbad en een jacuzzi. Leg voor een middagje luieren aan het zwembad je handdoek op een ligstoel of op het grasveld dat er omheen ligt. Een kindvriendelijke camping op slechts korte afstand van het mooie strand van S'Abanell. Mocht je Barcelona willen bezoeken kan dit ook met de treind welke slechts 2 kilometer van camping Cavall de Mar ligt.

Barcelona ligt op slechts 60 km
Bezoek ook het levendige Blanes, een moderne en gezellige stad. Hier kun je een bezoekje brengen aan de Marimutra botanische tuinen of de Pinya de Rosa tropische tuinen. Dit zijn bestemmingen die je niet mag missen! In de buurt kun je met de familie naar een van de waterparken, dolfinariums, kinderparken of musea. Ook kunje hier prima zeilen, karten of een boottochtje op zee maken. Verder is een bezoek aan Gerona en Barcelona natuurlijk altijd leuk.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Cavall de Mar!


Aanbieders op Cavall de Mar

Homair Vacances verhuurt op camping Cavall de Mar stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs