Direct aan het zandstrand
Op het schiereiland Chalkidiki
Tennisbaan, tafeltennis en meerdere watersporten
Ondek de Regio Macedonië in Griekenland
Thessaloniki op 100 km
Rust en comfort

Boeken op camping Castello ? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Castello , Macedonië

Ontdek het wonderbaarlijke Griekenland vanaf deze camping. Macedonië is een van de meest invloedrijke regio's van Griekenland geweest door de vele landbouw. De camping ligt op één van de schiereilanden van deze regio; Sithonia. Dit schiereiland is zelf weer een schiereiland van een ander schiereiland; Chalkidiki. Een schiereiland aan een schiereiland dus!

En waar schiereilanden zijn is de zee! Vanaf Camping Castello loop je zo de azuurblauwe Griekse zee in. De geleidelijk aflopende zeebodem hier is goed geschikt voor families met jongere kinderen, maar hou ze toch goed in de gaten. Het strand is een combinatie van zandstrand en kiezelstrand, en er zijn diverse bedjes en parasols te huur.

Op de camping vind je verder nog een kleine speeltuin, voetbalvelden, een basketbalveld en een volleybalveld. Ook is er een tennisbaan, tafeltennisbaan en faciliteiten voor diverse watersporten, deze zijn echter wel allemaal alleen beschikbaar tegen een supplement prijs.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Castello !


Boeken op Castello

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Happy Camp.