Burgstaller Millstaetter See

Groot
100 m
Grote familiecamping in Karintie
Activiteiten voor jong en oud
100 meter van Millstätter See
Verwarmd buitenbad, glijbaan
Watersport, wandelen
Duiken, surf-zeilschool

Boeken op camping Burgstaller Millstaetter See? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS

Over camping Burgstaller Millstaetter See, Karintië

Camping Burgstaller/Millstätter See is een kleinschalige kindvriendelijke camping in Karinthië bij het plaatsje Dobriach aan de Millstatter See.
Camping Burgstaller ligt in Karinthië met haar milde mediteraan klimaat. De camping ligt slechts 100 meter van de Millstatter See verwijderd. Dit is het op één na grootste open meer in Karinthië. De camping wordt omringd door een adembenemend berglandschap en ligt op 12 ha. weideland met en grote verscheidenheid aan bomen en struiken.

De camping is rustig gelegen ver van alle hectiek en drukte. In de zomer loopt de watertemperatuur soms op tot 27 graden celsius. De centrale ligging biedt ontelbare mogelijkheden voor dagtochten en wandelingen in het omliggende Nockbergen-gebied met zijn bergpaden en kabelbanen.

De voorzieningen op de camping zijn ruim aanwezig. Voor de kinderen vind je een kinderspeelplaats, manege, voetbalveld, beach/volleybalveld. Verder is er een campingwinkel, een leuk restaurant, pizzeria, 2 tenissbanen en een discotheek. Het sanitair is erg mooi aangelegd en natuurlijk mooi schoon.

Vanaf de camping worden wandelingen en andere activiteiten geoganiseerd.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Burgstaller Millstaetter See!


Boeken op Burgstaller Millstaetter See

Gebetsroither verhuurt op camping Burgstaller Millstaetter See glamping stacaravans, stacaravans (Type A max. 4 volw. en 2 kinderen type I 3 slk. ), tourcaravans (Caravan max. 4 volw. en 1 kind).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs