Buitenplaats de Hildenberg

Vakantiecomplex met luxe vakantiehuizen
Op korte afstand van buitenzwembad
Een 9 holes golfbaan
Fietsen, wandelen
 • Beoordeling toevoegen ▷ 9.0
 • Kleine campingS
 • Kleine groene camping
 • Boeken op camping Buitenplaats de Hildenberg? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Buitenplaats de Hildenberg

  Over camping Buitenplaats de Hildenberg, Friesland

  Buitenplaats de Hildenberg ligt net buiten het gezellige dorpje Appelscha. Er worden hier een 40-tal nieuwgebouwde vakantievilla's verhuurd. De luxe ingerichte villa's zijn ontworpen in een Drents-Friese stijl die goed in de omgeving past.. Op het park bevindt zich ook een restaurant/clubhouse met bar en golfwinkel. Het grote openlucht zwembad (bosbad) van Appelscha ligt op 200 m van het park.

  Geniet van de groene omgeving en neem een duik in het openluchtbad
  Het bosbad van Appelscha is prachtig gelegen, op loopafstand van ''De Hildenberg'' en de vele voorzieningen staan garant voor jong en oud. Je kunt bij aankomst een zwembadpas laten aanmaken waarmee je gratis toegang krijgt tot het openluchtbad van Appelscha.

  Golfers met een golfvaardigheid bewijs kunnen tegen betaling gebruik maken van de 9 holes golfbaan. Beginnende golfers kunnen les nemen onder leiding van een golfpro en eventueel gebruik maken van de oefenfaciliteiten en een 3-holes par-3 baan. Voor meer informatie worden de gasten verwezen naar de site van golfclub De Hildenberg,

  Fietsen, wandelen en volop genieten
  Appelscha ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold, een uitgestrekt bosgebied op de grens tussen de provincies Friesland en Drenthe. Een heerlijk vakantiegebied om te wandelen, te fietsen, te varen of paard te rijden. Het landschap wordt bepaald door een afwisseling van bossen, heiden, meren, riviertjes, pittoreske dorpjes en leuke stadjes als Sneek, Leeuwarden en Assen.

  Op het park is een hoofdgebouw met daarin het clubhouse (bar), restaurant en golfshop. Vele villa's (m.u.v. type G) hebben een berging en een eigen wasmachine en -droger (op aanvraag te boeken).


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Buitenplaats de Hildenberg!


  Boeken op Buitenplaats de Hildenberg

  Roompot Vakanties verhuurt op camping Buitenplaats de Hildenberg chalets,bungalows of appartementen.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs