Bekijk grote foto's
Vakantiecomplex met luxe vakantiehuizen
Op korte afstand van buitenzwembad
Een 9 holes golfbaan
Fietsen, wandelen
Indoorspeeltuin voor de kinderen
Nationaal Park Drents-Friese Wold

Boek Buitenplaats de Hildenberg bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Buitenplaats de Hildenberg, Friesland

Buitenplaats de Hildenberg ligt net buiten het gezellige dorpje Appelscha. Er worden hier een luxe vakantievilla's verhuurd. De luxe ingerichte villa's zijn ontworpen in een Drents-Friese stijl die goed in de omgeving past.. Op het park bevindt zich ook een restaurant/clubhouse met bar en golfwinkel. Het grote openlucht zwembad (bosbad) van Appelscha ligt op 200 m van het park.

Geniet van de groene omgeving en neem een duik in het openluchtbad
Het bosbad van Appelscha is prachtig gelegen, op loopafstand van ''De Hildenberg'' en de vele voorzieningen staan garant voor jong en oud. Verder kunnen de jongste bezoekers uitgebreid spelen in de indoorspeeltuin.

Golfers met een golfvaardigheid bewijs kunnen tegen betaling gebruik maken van de 9 holes golfbaan. Beginnende golfers kunnen les nemen onder leiding van een golfpro en eventueel gebruik maken van de oefenfaciliteiten en een 3-holes par-3 baan. Voor meer informatie worden de gasten verwezen naar de site van golfclub De Hildenberg,

Fietsen, wandelen en volop genieten
Appelscha ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold, een uitgestrekt bosgebied op de grens tussen de provincies Friesland en Drenthe. Een heerlijk vakantiegebied om te wandelen, te fietsen, te varen of paard te rijden. Het landschap wordt bepaald door een afwisseling van bossen, heiden, meren, riviertjes, pittoreske dorpjes en leuke stadjes als Sneek, Leeuwarden en Assen.

Op het park is een hoofdgebouw met daarin het clubhouse (bar), restaurant en golfshop. Vele villa's (m.u.v. type G) hebben een berging en een eigen wasmachine en -droger (op aanvraag te boeken).


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Buitenplaats de Hildenberg!


Aanbieders op Buitenplaats de Hildenberg

Summio verhuurt op Buitenplaats de Hildenberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen Buitenplaats de Hildenberg
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.6
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Activiteiten
  8.0
 • Horeca
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Oscar en Ellen Taalstra - naseizoen 2019, met partner
  21-09-2019
   Oscar en Ellen Taalstra
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Activiteiten
  8
 • Horeca
  8
 • Geweldige plek om tot rust te komen! Goed verzorgd, veel privacy, luxe en vriendelijk personeel. Fietsen gehuurd en veel van de omgeving gezien. Golftas meegenomen naar dit golfpark natuurlijk en het park is hier helemaal op ingericht. Weinig te doen voor kleine kinderen, maar daar zijn andere parken geschikter voor. Restaurant ook prima, nog lekker buiten kunnen zitten met een biertje. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat het vanuit Brabant wel een heel end rijden is. Voor de rest alleen maar complimenten.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Kwartiertje rijden naar het Nationaal park Drents-Friese Wold. Schitterende zandverstuivingen, heide en bos. Aanrader.