Klein vakantiepark vlakbij de stranden
Comfortabele vakantiehuisjes
Faciliteiten voor jong en oud
Speeltuin, sportveld, tafeltennis
Strand op 1 kilometer
Gebruik maken van voorzieningen Hof Domburg
Subtropisch zwembad de Parel (Hof Domburg)
Fietsen, wandelen

Boek Bos en Duin bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Bos en Duin, Zeeland

Dit kleine vakantiepark ligt aan een uniek duinbos op Walcheren. De naam Bos & Duin vertelt veel over de omgeving van dit bungalowpark. Dit voormalige eiland is rijk aan rust en ruimte en wordt omringd door het water. De hoge duinen en slingerende dijken bieden hun gasten, zowel wandelend als fietsend, mooie vergezichten. De prachtige ligging, vlakbij de Noordzeestranden en direct aan een prachtig duinlandschap, geven liefhebbers van zon, zee en natuur dé garantie voor een fijne vakantie.

De vier, zes en acht persoonsbungalows zijn ruim en comfortabel. Iedere bungalow heeft WIFI, waardoor je kunt internetten met de kwaliteit die je van thuis gewend bent. Het park beschikt over verschillende speeltuintjes en een tafeltennistafel en jeu de boulesbaan.

Gratis gebuik maken van de voorzieningen op Hof Domburg
Als gast van vakantiepark Bos en Duin kun je gebruikmaken van de voorzieningen op vakantiepark Hof Domburg en kun je gratis gebruikmaken van de sport- en animatie activiteiten op dit park. Hier vind je Wellness & Beauty De Parel, bowlingbanen en diverse restaurants. Tijdens jouw verblijf heb je onbeperkt gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Parel op Hof Domburg (op ca. 5 kilometer afstand).

Wandelen, fietsen en stranden
Bos & Duin ligt aan de rand van Oostkapelle, een gezellig dorp dat met brede stranden en schone zee. De stranden van Oostkapelle hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Een uitstapje naar Domburg is een echte aanrader. Deze badplaats herbergt fraaie galerieën, kleine boetiekjes, gezellige restaurants en vele terrassen. Voor cultuur zit je goed in Westkapelle. Dijk- en Oorlogsmuseum Het Polderhuis geven de bezoekers een kijkje in de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Ga je liever een dagje shoppen? Dan moe je in Middelburg zijn. Pak daar ook eens de paardentram voor een originele rondleiding.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Bos en Duin!


Aanbieders op Bos en Duin

Roompot Vakanties verhuurt op Bos en Duin chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs