Klein vakantiepark vlakbij de stranden
Comfortabele vakantiehuisjes
Faciliteiten voor jong en oud
Speeltuin, sportveld, tafeltennis

Boeken op camping Bos en Duin? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Bos en Duin, Zeeland

Dit kleine vakantiepark ligt aan een uniek duinbos op Walcheren. De naam Bos & Duin vertelt veel over de omgeving van dit bungalowpark. Dit voormalige eiland is rijk aan rust en ruimte en wordt omringd door het water. De hoge duinen en slingerende dijken bieden hun gasten, zowel wandelend als fietsend, mooie vergezichten. De prachtige ligging, vlakbij de Noordzeestranden en direct aan een prachtig duinlandschap, geven liefhebbers van zon, zee en natuur dé garantie voor een fijne vakantie.

De vier, zes en acht persoonsbungalows zijn ruim en comfortabel. Voor bezoekers met een lichamelijke beperking zijn er aangepaste voorzieningen, zodat ook zij volop van hun vakantie kunnen genieten. Iedere bungalow heeft WIFI, waardoor je (tegen betaling) kunt internetten met de kwaliteit die je van thuis gewend bent. Het park beschikt over verschillende speeltuintjes en een tafeltennistafel en jeu de boulesbaan.

Bos & Duin ligt aan de rand van Oostkapelle, een gezellig dorp dat met brede stranden en schone zee. De stranden van Oostkapelle hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Een uitstapje naar Domburg is een echte aanrader. Deze badplaats herbergt fraaie galerieën, kleine boetiekjes, gezellige restaurants en vele terrassen. Voor cultuur zit je goed in Westkapelle. Dijk- en Oorlogsmuseum Het Polderhuis geven de bezoekers een kijkje in de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Ga je liever een dagje shoppen? Dan moe je in Middelburg zijn. Pak daar ook eens de paardentram voor een originele rondleiding.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Bos en Duin!


Boeken op Bos en Duin

Roompot Vakanties verhuurt op camping Bos en Duin chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs