Biologisch bedrijf met glampingmogelijkheden
Authentieke boerderij
Gelegen aan een groot bos
Diverse restaurants in directe omgeving
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Wambrook Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Wambrook Farm, Zuid West Engeland

Wambrook Farm is een fantastisch biologische boerderij in een dorp niet ver van Dorset, Somerset. Deze boerderij ligt in het prachtige landschap van Blackdown Hills Area. Het uitzicht is adembenemend! Wambrook Farm is een groene boerderij waar je schapen, rundvee zult tegenkomen. Ook Sedum matten voor groene daken groeien hier.

De boerderij, stallen en bijbehorende gebouwen zijn allen beursgenoteerd en gebouwd halverwege de 19e eeuw. In de tuin vind je een graanschuur die er uit ziet als een kapel. Op deze boerderij ga je op sommige locaties even terug naar het verleden. Wambrook bevat ook een zonne-boerderij op een andere nabijgelegen locatie.

Op Wambrook Farm ontspan je volledig in de Betere BoerenBed Tent en geniet je van een glamping vakantie in een prachtige omgeving. De boerderij is gelegen naast een stuk bos waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook de honden mogen gezellig mee op vakantie, laat dit alleen wel van te voren even weten. Er zijn rondom de Tenten verschillende soorten dieren te vinden en er is ruimte genoeg waar je een potje voetbal of badminton kunt spelen. Er is ook een boerderijwinkel te vinden waar je het een en ander kunt halen om het verblijf extra aangenaam te maken. Er zijn diverse cafés en restaurants te vinden in de directe omgeving van Wambrook Farm.

Iets verder van de boerderij kun je ook genoeg ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Forde Abbey, Haynes Motor Museum, Fleet Air Museum, Cricket St Thomas Wildlife Park, Crealy Adventure Park, Huize Montacute en Sidmouth Donkey Sanctuary. Maar ontdek ook zeker het rustige dorpje en de prachtige omgeving rondom de boerderij tijdens een uitgebreide wandeling. Je zult ogen en oren te kort komen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Wambrook Farm!


Aanbieders op BoerenBed Wambrook Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Wambrook Farm (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)) lodgetenten met sanitair (Beter BoerenBed HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs