BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella

32 km. van stranden in Bretagne
Aan de voet van de Montagnes Noires
Melkveeboerderij met bijzondere rassen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella, Bretagne

Glamping in Bretagne met BoerenBed? Dat kan op BoerenBed boerderijcamping La Ferme de Penquelen gelegen tussen de steden Quimper en Lorient en slechts 30 minuten van de stranden. Wij zijn hier aan de voet van de Montagnes Noires

Op BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella wonen Cyril en Clara. Zij willen hun passie voor hun bedrijf graag delen met de gasten. Op de boerderij vind je o.a. 30 melkkoeien, bestaande uit diverse rassen. Je vindt er twee speciale rassen : De ‘’Bretonne Pie’’ oorspronkelijk uit Quimper, klein maar vol karakter, en de ’’Froment du Léon’’ oorspronkelijk uit het noorden van Bretagne.Heel trots mag de boer zijn op het feit dat een van deze rassen in 2004 nog met uitsterven was bedreigd. Behalve dit mooie gezelschap vind je ook nog andere dieren op de boerderij zoals varkens, schapen, kippen en konijntjes. Yanis en Elise, de kinderen van de boer en boerin, kennen alle leuke plekjes van de boerderij, en zullen de kinderen waarschijnlijk al snel hun geheime speelplaatsen laten zien!

Voor kinderen zijn de BoerenBed boederijen een fantastische beleving. Un Lit Au Pré zoals de Fransen zelf zeggen, slapen bij de boer. Ze hebben ruimte om te spelen, dieren die zo mogen knuffelen en aaien en vaak in een bijzondere omgeving. En dat allemaal terwijl je mag logeren in een stoere Safaritent luxe ingericht met gezellige meubels en comfortabele bedden.
Heerlijk wandelen aan de kust van Bretagne, of ontdek een van de acht kappellen in Scaër. En de stranden van Bretagne liggen slechts 32 km. verwijderd.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella!


Aanbieders op BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)) lodgetenten met sanitair (HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs