BoerenBed Dolphinholme House Farm

9.3
3 pl.
50 m
BoerenBed camping in natuurgebied
Rivier de Wvre op korte afstand van tent
het Lake District, Lancaster, Morecombe
Kindvriendelijk kamperen in Noord Engeland

Boeken op camping BoerenBed Dolphinholme House Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed Dolphinholme House Farm

Over camping BoerenBed Dolphinholme House Farm, Noord Engeland

De BoerenBed camping Dolphinholme ligt aan de rand van het beschermde natuurgebied the Forest of Bowland, een prachtig landschap in Noord Engeland, streek Lancashire waar vele soorten vogels wonen. Deze Farm is wel een van de mooiste BoerenBed campings in deze regio.

De leuke naam van deze Boerderij heeft niets te maken met de dolfijnen die in de zee leven, maar is afgeleid van de oude Vikingen. Boer John weet hier heel veel van en kan je hier alles over vertellen. Hij weet werder ook alles over de wolindustrie van de 18e en 19e eeuw die hier begon. Het grootse spinwiel allertijden werd destijds hier gebruikt om met de kracht van het stromende rivierwater wol te bewerken. Je gezin zal aan zijn lippen hangen als hij zijn verhalen met je wilt delen.

De beleving hier op Dolphinholme is er een van rust, ruimte en natuur. De Boerderij is een mooie natuurlijke speeltuin voor jong en oud, met de rivier de Wyre op korte afstand van je Tent, een fijne rivier om in te zwemmen of te pootje baden. Er is een gezellige speelschuur met strobalen, schommel, zandbak en reuzenglijbaan, Ben je avontuurlijk aangelegd dan kun je de loofbossen verkennen en hutten bouwen. En dan heb je ook nog de zeeliefhebbers, zij kunnen de kust binnen 15 autominuten bereiken.

In de omgeving kun je kiezen uit vrijwel elke vrijetijdsbesteding die je wilt, zoals een dagtrip naar het Lake District, de Yorkshire Dales, het Forest of Bowland en de kermissen van Blackpool, en nog vele andere dingen. De historische stad van Lancaster is ook in de buurt, net als Morecombe, met zijn boulevards en een prachtig uitzicht over de baai.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Dolphinholme House Farm!


Boeken op BoerenBed Dolphinholme House Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Dolphinholme House Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair (Lodgetent Heerenboer max. 6 pers. (5 volw-1kind)evt. tub en privédouche).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs