Glampingvakantie op de boerderij
Koeien, kippen en konijnen
Veluwemeer op 10 km.
Leer veel van het boerenleven

Boek camping BoerenBed De Landhoeve bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed De Landhoeve, Gelderland

Een boerderijvakantie in Gelderland? In het Nederlandse kerkdorpje Oosterwolde bevindt zich Boerderijcamping De Landhoeve. Deze Boerderij is vanaf Utrecht in een uurtje te bereiken. Hier kun je de Veluwe ontdekken. Geniet van de natuur, gastvrijheid op de Boerderij en de vele dieren. Dit wordt een fijne vakantie met leuke activiteiten, maar ook rust en ruimte.

Op deze BoerenBed camping vind je een uniek stukje Nederland. De koeien lopen op slechts 1 meter afstand (met een sloot ertussen) van de Boeren Bed Tenten. Word dus wakker met een bijzonder uitzicht. Jaarlijks worden hier ook veel jonge dieren geboren, zoals kuikentjes en biggetjes. Verder zullen de kinderen zeker knuffelen met de konijnen en cavia's. In de zomermaanden is er voor jong en oud genoeg te doen bij De Landhoeve. Wil je meer te weten komen over het Boerenleven? Meld je dan aan voor de Boerderijtoer met een oldtimer 'Ferguson' tractor en boerenkar en kom alles te weten over het melkveebedrijf.

In de omgeving van De Landhoeve is ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld vissen in de Gelderse Gracht, slechts op 500 meter afstand van de Boerderij. Ook het Drontermeer en Veluwemeer slechts op 10 kilometer afstand. Op de Veluwe vind je ook diverse weidevogels en watervogels. Leuk om met de kinderen bijvoorbeeld een speurtocht uit te stippelen en zo de Veluwe op een leuke een speelse manier kunt ontdekken. Rondom de Boerderij zijn diverse wandel- en fietsroutes. Vraag de Boer of Boerin voor de leukste en mooiste tips. Toe aan een terrasje, middag winkelen of een museumbezoek? Binnen een kwartier bereik je de binnenstad van Hanzestad Zwolle.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed De Landhoeve!


Aanbieders op BoerenBed De Landhoeve

Roompot Vakanties verhuurt op camping BoerenBed De Landhoeve safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs