Bekijk grote foto's
Ontdek Limburg in een glampingaccommodatie
Logeren bij de boer
Wandelen, spelen en fietsen
Ponyritje en eventueel lessen
Logeren in luxe safaritent op Limburgse boerderij
Grote Peel, Toverland en Roermond

Boek BoeBaDoe Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoeBaDoe Farmcamps, Limburg

Glamping op een echte boerderij in Limburg? Natuurlijk kan dat met Farmcamps op BoeBaDoe, een melkveehouderij in Limburg waar boer Bart samen met zijn vrouw Floor de baas zijn. In het buitengebied van Beringe, langs een rustige weg, ligt deze leuke en gezellige melkveehouderij. Maar op deze melkveehouderij wonen heus niet alleen koeien. Want Floor haar passie ligt bij vele dieren en in het bijzonder bij paarden. Ze is zelfs gediplomeerd Centerd Riding instructrice en geeft zowel aan kinderen uit de omgeving als aan de Farmcamp-gasten les in hun mooie buitenbak.

Glamping in Limburg
De 7 luxe tenten staan rondom een ruim veld met verharde paadjes. Vanaf de tenten heb je zicht op de Leef je uit Weide, en kijk je uit over de weilanden waar je de "dames" van boer Bart ziet grazen.

Deze boerderij heeft dus veel in huis. Boer Bart vindt het leuk als je helpt bij het verzorgen van de koeien of als je boerin Floor helpt bij de kleinere dieren en de pony's. Natuurlijk kunnen de kinderen ook gewoon gezellig spelen in de "leef je uit weide". Wedden dat het hele gezin gaat genieten op deze Farmcamps boerderij in dit mooie stukje Noord Limburg! Dit is een mooie, rustige plek waar je heerlijk kunt genieten van de boerderij en van de mooie natuur in de nabije omgeving.

Glamperen in luxe FarmCamps Lodgetenten
Bij BoeBaDoe huur je één van de luxe Lodgetenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het mooie nieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent met badkamer in de tent. De 4-persoons Barntent bij BoeBaDoe heeft in tegenstelling tot de 6-persoons Barntent op de andere boerderijen géén Hooi Hooi Slaapzolder in de tent, maar doet verder qua comfort en extra's niet onder voor de 6-persoons versie. Volop luxe dus, nu alleen nog kiezen.........

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Floor aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Floor regelt het allemaal voor je! Op de boerderij is ook een klein boerderijwinkeltje waar je een aantal basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen en verse broodjes kunt bestellen. Handig toch!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoeBaDoe Farmcamps!


Aanbieders op BoeBaDoe Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping BoeBaDoe Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs