Gastvrije glampingcamping en B&B
Logeren in een safaritent
De omgeving verkennen op de fiets
Diverse wandeltochten
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor België.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping B&B la Rozerie bij:

 SAFARITENTEN

camping B&B la Rozerie, Henegouwen

B&B la Rozerie staat voor Belgische gastvrijheid en persoonlijke benaderling. Dicht in de buurt van de stad Oudenaarde en de beroemde Koppenberg ligt deze gastvrije glampingcamping en B&B. Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars dit is dé plek voor een topvakantie. Van hieruit ontdek je de heuvels, erfgoedsteden, bossen en kasseien van België te verkennen.

Vervelen is hier geen optie, vraag het aan de eigenaar van de B&B la Rozerie
Door de eigenaren van La Rozerie worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals prachtige wandel- en fietstochten door de omliggende natuur en leuke steden en is het mogelijk om een Vespa of een Citroen 2HP te huren. Ben je toe aan een beetje ontspanning tijdens jouw vakantie? Boek dan een heerlijk momentje voor jezelf in de infra rood cabine. Wil je na alle inspanning wel even genieten van een drankje? De bar is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend en met lekker weer geniet je heerlijk op één van de ligstoelen op het terras.

De omgeving van B&B la Rozerie
In de omgeving van la Rozerie zijn veel bezienswaardigheden. Zo staat in Anzegem de Kerk van Sint-jan de Doper, die voor een gedeelte dateert van de 12de eeuw, is hier de enige nog werkende watermolen van West-Vlaanderen te zien en telt deze plaatst maar liefst drie militaire begraafplaatsen. Naast Anzegem, is de stad Kortrijk zeer zeker een bezoekje waard. Ook in deze stad is veel oude en nieuwe architectuur te zien. Daarnaast kan er heel goed gewinkeld worden in de vele winkelstraten en shoppingcenter Kortrijk.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping B&B la Rozerie!


Aanbieders op B&B la Rozerie

Vodatent verhuurt op camping B&B la Rozerie safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs