Logeren bij een attractiepark op 500 km. van Utrecht
Boek een pipowagen of boomhut
Attractiepark met wel 100 attracties
Het Wildlife park met wel 50 verschillende soorten dieren
Diverse restaurants

Boek camping Attractiepark Tripsdrill bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


camping Attractiepark Tripsdrill, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

Op korte afstand van Stuttgart ligt verstopt midden in een groene omgeving Attractiepark Tripsdrill. Dit is een erg leuk ingericht pretpark en wildpark in Duitsland. Wat een feest om hier met kinderen je vakantie te vieren. Wat dacht je van meer dan 100 bijzondere attracties. Het thema dat je in het park terug vindt is 'de regio Schwaben in 1880'. Je stapt zo een hele andere tijd binnen en dat alles in een ontspannen sfeer. De aankleding heeft een groot Anton Pieck gehalte met vakwerkhuizen en uitgebeelde oude ambachten.

Voor alle leeftijden is hier wat te beleven. En dierenliefhebbers kunnen ook nog eens hun hart ophalen in het aangrenzende Wildparadijs met 50 verschillende dieren en allerlei shows. Hier vind je de accommodaties waarin je kunt logeren. Je logeert hier in een leuke pipowagen of boomhut dus slapen is ook een feest.

Dit attractiepark heeft al meerdere malen een award ontvangen voor het beste themapark van Europa. Stap in de houten rollercoaster Mammut en laat de wind door je haren waaien. En de achtbaan Karacho gaat best hard... En voor de jongere kinderen zijn er o.a. vijver met bootjes, een zweefmolen, een Eendenwaterroute en een wildwaterbaan (mini)Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Attractiepark Tripsdrill!


Aanbieders op Attractiepark Tripsdrill

Als je naar wilt, dan kun je bij vele verhuurders terecht.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs