Ardoer t Akkertien

8.0
Klein
direct
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
Kindvriendelijke camping
Buitenbad/peuterbad
Animatie tijdens schoolvakanties
Veel water in directe omgeving

Boeken op camping Ardoer t Akkertien? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer t Akkertien

Over camping Ardoer t Akkertien, Overijssel

In Noord-West Overijssel, aan de rand van het stadje Vollenhove ligt Vakantiepark ´t Akkertien op de Voorst. De plaatsen Giethoorn, Blokzijl, en het nationaal
park Weerribben-Wieden liggen lekker dichtbij. De camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, camperplaatsen, een prachtig chaletpark en een luxe groepsaccommodatie die fraai zijn gelegen op het glooiende terrein.

Voor waterliefhebbers zit je hier goed. Er is genoeg water aanwezig. Verder is er op de camping zelf een leuk buitenzwembad met peuterzwembadje en in het hoogseizoen een animatieteam voor alle leeftijden. Verspreid op de camping liggen diverse speeltuintjes. Verder kunnen de iets oudere kinderen zich vermaken op het volleybalterrein, het voetbalveld en bij de tafeltennistafel. Vanaf de camping kun je diverse mooie wandelingen en fietstochten maken. Op de camping is ook een snackbar en je kunt er terecht voor vers brood en wat kleine boodschappen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer t Akkertien!


Boeken op Ardoer t Akkertien

Ardoer verhuurt op camping Ardoer t Akkertien chalets,bungalows of appartementen (appartementen, 5 pers. Chalet en groepsaccommodatie), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs