Kindvriendelijke camping
Buitenbad/peuterbad
Animatie tijdens hoogseizoen
Veel water in directe omgeving
Fiets en skelters te huur
Weerribben-Wieden, vissen
Kindvriendelijke camping
Bezoek Giethoorn en Blokzijl

Boek camping Ardoer 't Akkertien bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

camping Ardoer 't Akkertien, Overijssel

In Noord-West Overijssel, aan de rand van het stadje Vollenhove ligt Vakantiepark ´t Akkertien op de Voorst. De plaatsen Giethoorn, Blokzijl, en het nationaal park Weerribben-Wieden liggen lekker dichtbij. De camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, camperplaatsen, een prachtig chaletpark en een luxe groepsaccommodatie die fraai zijn gelegen op het glooiende terrein.

Spelen, spetteren en vriendjes ontmoeten
Voor waterliefhebbers zit je hier goed. Er is genoeg water aanwezig. Verder is er op de camping zelf een leuk binnenzwembad met peuterzwembadje en in het hoogseizoen een animatieteam voor alle leeftijden. Mocht de zon gaan schijnen dan kan het dag open geschoven worden en heb je een buitenbad. Verspreid op de camping liggen diverse speeltuintjes. Verder kunnen de iets oudere kinderen zich vermaken op het volleybalterrein, het voetbalveld en bij de tafeltennistafel. Vanaf de camping kun je diverse mooie wandelingen en fietstochten maken. Op de camping is ook een snackbar en je kunt er terecht voor vers brood en wat kleine boodschappen.

Overijssel, zo veelzijdig en gastvrij
Vanaf de camping begint je reis al bij een bezoek aan Vollenhove, een klein charmant stadje met haven, oud tramstation en de grote kerk van Vollenhove. Verder, mocht je hier in augustus zijn, dan val je misschien met je neus in het grote bloemencorso dat hier jaarlijks gehouden wordt.
Stap op de fiets, in de boot of trek je wandel schoenen aan en ontdek het prachtige Waterrijk Weeribben Wieden. Dit is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Hier vind je ook charmante stadjes en dorpen. Geniet van de stilte, voel de ruimte, ruik de geur en proef de echte Gastvrijheid waar dit gebied bekend om staat.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ardoer 't Akkertien!


Aanbieders op Ardoer 't Akkertien

Ardoer verhuurt op camping Ardoer 't Akkertien chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen, staanplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs