Bekijk grote foto's
Groen gelegen glampingcamping
Nederlandse eigenaar
Wandelen en fietsen
Zwemmen in zwemmeer

Boek Aller Leine Tal bij:

 SAFARITENTEN

Camping Aller Leine Tal, Niedersachsen / Harz

In de Duitse regio Niedersachsen bij het plaatsje Essel-Engehausen ligt de middelgrote groene camping Aller Leine Tal. De Nederlandse eigenaar heet de gasten van harte welkom. De camping ligt op loopafstand van de rivier de Aller. De groen omgeving van de camping nodigt wandelaars en sportieve fietsers van harte uit. Het landschap is overwegend vlak dus met een gewone fiets kun je hier ook fijne fietstochten maken.

Glampen in een safaritent en zwemmen in het zwemmeer
Waterratjes kunnen op de camping afkoelen in het natuurmeer. Ook kun je hier je hengel uitgooien. Voor een lekkere maaltijd kun je bij het gezellige restaurant met terras terecht. Voor een vers broodje in de ochtend hoef je de camping niet af. Het sanitairgebouw is in het voor- en naseizoen aangenaam warm.

Aan activiteiten en bezienswaardigheden geen gebrek in de omgeving.
Het grootste vogelpark ter wereld ligt in Walsrode. En bezoek ook eens het Serengetipark in Hodenhagen, een safaripark met 1500 vrijlopende dieren en er is een klein pretpark. En voor de kinderen is het Heide park in Soltau, het grootste Noord Duitse pretpark, erg leuk. Maar ook de historische stad Celle is een bezoek waard. Diverse musea kun je sowieso bezoeken en naturlijk de stad Hannover, Hansestad Bremen, havenstad Hamburg .

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Aller Leine Tal!


Aanbieders op Aller Leine Tal

Vodatent verhuurt op camping Aller Leine Tal safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs