't Oortjeshek Farmcamps

8.9
15 pl.
Boerderijcamping in gemeente Woerden
Kindvriendelijk glamping
Bed en Breakfast in Hooiberghut
Diverse fietsroutes/wandelroutes
Melkveehouderij/koeien/kleinvee
Boerderijbezigheden voor kinderen op boerderij
Kanovaren vanaf de boerderij
Verhuur safaritenten op stoere boerder in Utrecht

Boeken op camping 't Oortjeshek Farmcamps? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Camping 't Oortjeshek Farmcamps

Over camping 't Oortjeshek Farmcamps, Utrecht

Farmcamp 't Oortjeshek is een fantastische glamping-belevenis op de boerderij in de provincie Utrecht bij het plaatsje Kamerik. Op deze melkveehouderij met ongeveer 100 koeien en jongvee verwelkomen boer Wibe en boerin Hendrika hun gasten. De boerderijcamping ligt in het Groene Hart van de Randstad ongeveer 15 km. van Utrecht. Achter de boerderij ligt een mooi glampingveld met 10 stoere safaritenten (4-6 personen), dit wordt stijlvol kamperen op de boerderij.

Vanuit het vlonderterras van je safaritent heb je een mooi uitzicht over de weilanden, kanaaltje en 2e campingveldje. De safaritent is luxe ingericht met 1 tweepersoonsbed, 1 of 2 stapelbedden, een complete keuken en toilet, verder een picknicktafel en volle speelkist.
De boerderijcamping biedt vele kinderactiviteiten. Wat dacht je van het halen van je boerenknechtdiploma of het boerenpaspoort. Verder kun je op de camping een kano huren, zodat je vanaf de camping kunt starten en verschillende vaarroutes kunt volgen.

Iedere zaterdagavond mogen alle kinderen mee met boer Wibe de koeien uit het weiland halen. Daarna mag iedereen proberen om een koe te melken. Natuurlijk zijn ook papa’s en mama’s welkom. In vakanties mogen de kinderen ook op woensdagavond mee met boer Wibe. De dieren mogen alleen gevoerd worden als boer Wibe aanwezig is!

Verder kun je in de directe omgeving diverse dagtochten maken of leuke plaatsen bezoeken. Wat dacht je van een bezoek aan Woerden, met het stadsmuseum en leuke streekmarkt op zaterdag. Liefhebbers van kaas moeten zeker Gouda bezoeken met de kaaswaag in het hoogseizoen elke donderdag. Verder nog Haarzuilens, Utrecht of Amsterdam.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping 't Oortjeshek Farmcamps!


Boeken op 't Oortjeshek Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping 't Oortjeshek Farmcamps safaritenten (10 stoere gezellige safaritenten).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs