Campings bij Disneyland Parijs »

Bezoek Disneyland in Parijs vanaf de camping Disneyland Paris
Vanaf de geselecteerde campings is Disneyland goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Vanaf de camping is er in het algemeen een goede bus- of treinverbinding. De campingreceptie kan je zeker goed informeren. Diverse campings bieden de mogelijkheid vervoersbewijzen en/of kaartjes voor Disneyland al op de camping te kopen. Ook zijn er campings die georganiseerde (bus)reizen vanaf de camping aanbieden. De voorpret begint dan al op de camping. Makkelijk toch?


Campings bij de Efteling Kaatsheuvel »

Bezoek de Efteling Kaatsheuvel vanaf de camping Efteling Kaatsheuvel
De Efteling in Kaatsheuvel kent iedereen. Droom weg in de wonderschone wereld van Droomvlucht en geniet van het uitzicht vanuit de Pagode. Lach om de kletsnatte broek van opa in de Piraña en kom weer tot rust in de prachtige natuur vanuit de bootjes van de Gondoletta. Of loop met de kinderen door het sprookjesbos en haal herinneringen op uit je eigen jeugd! Vanaf de door ons geselecteerde campings ben je in no time in dit bijzondere pretpark voor een sprookjesachtige tijd met je gezin.


Campings bij Walibi Holland »

Bezoek Walibi Holland vanaf de camping Walibi Biddinghuizen
Bezoek Walibi bij Biddinghuizen in Flevoland. De verschillende supersnelle achtbanen en unieke thrill rides zijn een avontuur voor jong en oud!

Toppers zijn de nieuwe UNTAMED, een stalen achtbaan met houten onderstel, of de Goliath met een topsnelheid van ruim 100 km/u, de Speed of Sound met de snelheid van geluid, of de Space Shot die je 60 meter de hoogte in schiet. Adrenaline gegarandeerd!


Campings bij Plopsaland De Panne »

Bezoek Plopsaland De Panne vanaf de camping Plopsa De Panne
Bezoek het Plopsa pretpark in De Panne, België, en ontmoet je Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Amika en Piet Piraat. Plopsaland is vernoemd naar het televisieprogramma Kabouter Plop. De Panne ligt aan de Belgische Noordzeekust en dichtbij Duinkerken aan de Franse grens, en heeft volop campings in de omgeving.

Op het park vind je veel familieattracties en er zijn optredens van alle Studio 100 kinderhelden als Samson en Gert, Mega Mindy en Kabouter Plop.
In het park zijn vijf achtbanen waaronder Anubis the Ride. Er zijn waterattracties als de SuperSplash en verder vind je er de darkride Het Bos van Plop, de Ploptuin, de Draak en de Boomstammetjes. Ook heeft het pretpark enkele kermisattracties als de StarFlyer, een carroussel en een piratenschip.


Campings bij Legoland Billund »

Bezoek Legoland Billund vanaf de camping Legoland Billund
Legoland in Billund is de bekendste attractie van Denemarken. Het park bestaat uit meer dan 50 miljoen LEGO-steentjes en meer dan 50 spannende attracties.

Er is zoveel te doen... We noemen enkele hoogtepunten: Miniland bijvoorbeeld is geweldig voor de kinderen. Ook LEGOREDO Town, het Wilde Westen in het verder rustige Legoland, mag je niet missen. Als je van actie en spanning houdt, moet je in Adventure Land zijn. Voor de allerkleinsten is er Duplo Land, een kleurrijk speelparadijs vol activiteit. Pirate Land is voor de durfals onder ons. Hier ga je op reis in de wereld van piraten, zeemonsters en waterspuiten. En vergeet ook niet te gaan kijken bij Polar Land, een coole poolexpeditie langs wilde LEGO-dieren en echte pinguïns!

Legoland betekent plezier voor iedereen, en is goed bereikbaar vanaf de verschillende campings.


Campings bij Europa-Park Rust »

Bezoek Europa-Park Rust vanaf de camping Europapark Rust
Europa-Park Rust is het grootste attractiepark ter wereld, en of je nu met je gezin met babies, kinderen of tieners komt, of met opa en oma en de kleinkinderen: in Europa-Park Rust vindt iedereen meer dan genoeg vermaak! Één dag is eigenlijk te weinig.

Het park heeft meer dan 100 attracties en shows, er zijn 13 spectaculaire achtbanen en 15 themagebieden vernoemd naar de Europese landen.