Campings dichtbij een Pretpark

Naar welk pretpark je ook gaat, altijd zijn er wel campings in de buurt om het plezier in het park te combineren met een fantastische luxe campingvakantie in een bungalowtent, glampingtent, stacaravan of chalet. Hieronder vind je een overzicht van de grote pretparken in Europa en vind je makkelijk de campings in de buurt.

Campings bij Disneyland Parijs

Bezoek Disneyland in Parijs vanaf de camping Disneyland® Parijs

Ben jij op zoek naar een leuke kindvriendelijke camping niet te ver van Disneyland® Parijs? Hier vind je een selectie Franse campings die niet te ver van Disneyland® Parijs liggen. Je kunt dit fantastische pretpark goed bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanaf de camping. Het zijn vaak campings die in een groene omgeving liggen met een zwembad en goede voorzieningen. Combineer zo een gezellig dag op de camping met een dag Parijs of een bezoek aan Disneyland®.


Campings bij de Efteling Kaatsheuvel

Bezoek de Efteling Kaatsheuvel vanaf de camping Efteling Kaatsheuvel

Een van de leukste uitstapjes in Noord-Brabant is natuurlijk een dagje Efteling. Een park waar attracties worden aangeboden voor alle leeftijden.
Wandel door het magische sprookjesbos of bezoek een van de snelle of indrukwekkende attracties.

En wat is er nu leuker om een bezoek aan dit magisch pretpark te plannen vanaf een kindvriendelijke camping?


Campings bij Walibi Holland

Bezoek Walibi Holland vanaf de camping Walibi Biddinghuizen

Bezoek Walibi bij Biddinghuizen in Flevoland. De verschillende supersnelle achtbanen en unieke thrill rides zijn een avontuur voor jong en oud!

Toppers zijn de nieuwe UNTAMED, een stalen achtbaan met houten onderstel, of de Goliath met een topsnelheid van ruim 100 km/u, de Speed of Sound met de snelheid van geluid, of de Space Shot die je 60 meter de hoogte in schiet. Adrenaline gegarandeerd!


Campings bij Julianatoren Apeldoorn

Bezoek Julianatoren Apeldoorn vanaf de camping Julianatoren Apeldoorn

Voor kinderen t/m 10 jaar is een bezoek aan kinderpretpark Julianatoren een feest.

Ontdek de meer dan 60 leuke en spannende attracties, zoals de sprookjesshow van Dino en Dina en de theatershow van Jul en Julia, de achtbaan en de doldwaze rit in de spinning coaster Texas Twister! Of is de Cas de Ranger Experience iets voor jou?


Campings bij Legoland Billund

Bezoek Legoland Billund vanaf de camping Legoland Billund

Legoland in Billund is de bekendste attractie van Denemarken. Het park bestaat uit meer dan 50 miljoen LEGO-steentjes en meer dan 50 spannende attracties.

Er is zoveel te doen... We noemen enkele hoogtepunten: Miniland, LEGOREDO Town, Adventure Land en Duplo Land, Pirate Land en Polar Land.


Campings bij Europa-Park Rust

Bezoek Europa-Park Rust vanaf de camping Europapark Rust

Europa-Park Rust is het grootste attractiepark ter wereld, en of je nu met je gezin met babies, kinderen of tieners komt, of met opa en oma en de kleinkinderen: in Europa-Park Rust vindt iedereen meer dan genoeg vermaak! Één dag is eigenlijk te weinig.

Het park heeft meer dan 100 attracties en shows, er zijn 13 spectaculaire achtbanen en 15 themagebieden vernoemd naar de Europese landen.


Campings bij Plopsaland De Panne

Bezoek Plopsaland De Panne vanaf de camping Plopsa De Panne

Bezoek het Plopsa pretpark in De Panne, België, en ontmoet je Studio 100 helden: K3, Samson en Gert, Kabouter Plop, Mega Mindy en veel meer. Plopsaland is vernoemd naar het televisieprogramma Kabouter Plop. De Panne ligt aan de Belgische Noordzeekust en dichtbij Duinkerken aan de Franse grens.

Op het park vind je veel familieattracties en er zijn optredens van alle Studio 100 kinderhelden!