Campings bij Disneyland Parijs

Bezoek Disneyland in Parijs vanaf de camping Vanaf de geselecteerde campings is Disneyland goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Vanaf de camping is er in het algemeen een goede bus- of treinverbinding. De campingreceptie kan je zeker goed informeren. Diverse campings bieden de mogelijkheid vervoersbewijzen en/of kaartjes voor Disneyland al op de camping te kopen. Ook zijn er campings die georganiseerde (bus)reizen vanaf de camping aanbieden. De voorpret begint dan al op de camping. Makkelijk toch?

Campings bij de Efteling Kaatsheuvel

Bezoek de Efteling Kaatsheuvel vanaf de camping De Efteling in Kaatsheuvel kent iedereen. Droom weg in de wonderschone wereld van Droomvlucht en geniet van het uitzicht vanuit de Pagode. Lach om de kletsnatte broek van opa in de Piraña en kom weer tot rust in de prachtige natuur vanuit de bootjes van de Gondoletta. Of loop met de kinderen door het sprookjesbos en haal herinneringen op uit je eigen jeugd! Vanaf de door ons geselecteerde campings ben je in no time in dit bijzondere pretpark voor een sprookjesachtige tijd met je gezin.

Campings bij Plopsaland De Panne

Bezoek Plopsaland De Panne vanaf de camping Bezoek het Plopsa pretpark in De Panne, België, en ontmoet je Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Amika en Piet Piraat. Plopsaland is vernoemd naar het televisieprogramma Kabouter Plop. De Panne ligt aan de Belgische Noordzeekust en dichtbij Duinkerken aan de Franse grens, en heeft volop campings in de omgeving.

Op het park vind je veel familieattracties en er zijn optredens van alle Studio 100 kinderhelden als Samson en Gert, Mega Mindy en Kabouter Plop.
In het park zijn vijf achtbanen waaronder Anubis the Ride. Er zijn waterattracties als de SuperSplash en verder vind je er de darkride Het Bos van Plop, de Ploptuin, de Draak en de Boomstammetjes. Ook heeft het pretpark enkele kermisattracties als de StarFlyer, een carroussel en een piratenschip.