LUXEMBURG
BIJZONDER VERBLIJF
1 camping gevonden
LUXEMBURG

Kies eens iets anders dan een stacaravan of bungalowtent!

Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Luxemburg.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Hier vind je een unieke vakantie in een bijzondere accommodatie

Voor een unieke vakantie kies je voor een bijzonder verblijf. Denk bijvoorbeeld eens aan een luxe safaritent of een eco-hut middenin de natuur. En er is nog veel meer. Wat denk je van een Afrikaanse lodge, beachcabin, tipi, middeleeuwse tent, jungalow, Polynesische eco-hut of drijvende bungalow? Van een paalwoning in piratensfeer, boomhut, waterlodge, houten pod, een Zeeuws strandhuis of een woonboot? Allemaal bijzondere accommodaties, vaak van alle gemakken voorzien en in ieder geval op een camping of vakantiepark.

Kijk eens in onze Stacaravangids of Tentengids voor informatie over andere accommodaties of in de Glampinggids voor meer over safaritenten of lodgetenten.

Lees meer »

1 camping gevonden in Luxemburg

Groene terrassencamping
Verwarmd buitenbad met glijbaan
Restaurant
Tennisbanen, speeltuin
Centraal in Luxemburg, ook wel Klein Zwitserland genoemd, vind je camping Plage Beaufort. De bekende ruïne Château de Beaufort ligt ‘in de achtertuin’ van deze groene camping. Er heerst een gezellige en gastvrije sfeer.Camping Plage Beaufort telt ruim 300 staanplaatsen. De kampeerplekken bevinden zich aan de bosrand en op terrasvormige groene straatjes. De c...
Bijzondere accommodatie boeken bij
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten