STAANPLAATS RESERVEREN
 
3 campings gevonden Zoek met meer filters ▷

Staanplaats camping Hongarije

Kamperen in Hongarije wordt steeds leuker; zoek bijvoorbeeld het water op aan het Balatonmeer

Boeken bij een reisorganisatie voor dezelfde prijs als rechtstreeks bij de camping!

Boeken via de site van een van onze partners gaat een stuk eenvoudiger. Alles in het Nederlands en zonder buitenlandse betalingen. Betrouwbaar en bovendien geen extra boekingskosten.

Hongarije wordt druk bezocht door toeristen, het land is een favoriet vakantieland. Ook de Nederlandse kampeerders zoeken de campings in Hongarije op en dan met name de mooie grote campings aan het Balatonmeer. De watersporters kunnen hier zeker hun hart ophalen.

Hongarije heeft een mooie centrale ligging en een grote variatie in landschappen, van heuvelachtig tot laaglanden en bijzondere wijnregio’s. De rivier de Donau loopt in de lengte dwars door Hongarije. Verder tref je in Hongarije ontelbare meren en een groot aanbod van kuuroorden. De campings aan het Balatonmeer zijn zeer geliefd bij kampeerders. De staanplaatsen aan het Balatonmeer kijken vaak uit over het mooie meer en zijn zeer geliefd bij kampeerders met tent, camper of stacaravan. Vanaf het Balatonmeer rijd je in ruim een uur naar de Boedapest, één van de mooiste steden van Europa.

Boek nu een staanplaats op een van de mooiste campings in Hongarije als je met je eigen tent of caravan op vakantie gaat. Gemakkelijk en vertrouwd via een bekende organisatie! Suncamp holidays verhuurt staanplaatsen op de kindvriendelijke campings aan het Balatonmeer.

Op www.huurtent.nl vind je vooral informatie over verhuur van accommodatie op campings in de belangrijkste vakantielanden in Europa. Alle hier vermelde organisaties hebben natuurlijk de mooiste campings uitgezocht met locaties aan zee, in de bergen en in het binnenland, met heel veel voorzieningen, of juist authentiek, klein en rustig, om je een mooie kampeervakantie te bezorgen.

Als je een eigen tent, caravan of camper hebt, kun je natuurlijk óók gebruik maken van al de kennis die de kampeerorganisaties in huis hebben. Je kunt één of meer van de campings selecteren om met je eigen tent, camper of caravan te gaan staan. Het is goed mogelijk om je staanplaats dan te huren via één van de aangesloten organisaties. Dat is makkelijk, vertrouwd, zeker en Nederlandstalig.
Lees meer »

3 campings gevonden in Hongarije

Grote familiecamping
Direct aan het strand van het Balatonmeer
Waterplezier in zwembad en meer
Watersporten
Animatieprogramma
Uitstapjes naar waterpretpark, Gyor, Budapest
Füred is een mooie, grote camping gelegen aan het Balatonmeer. De camping ligt in de toeristische plaats Balatonfüred, aan de noordwestkant van het meer. Het is een grote camping met veel gasten en veel activiteiten, maar toch is er volop ruimte voor iedereen, bijvoorbeeld in het gras aan de oever om van de zon te geni...
Staanplaats reserveren bij:
Bekijk Prijs
Familiecamping aan Balatonmeer
Zwemmen en watersportent
Animatie en uitstapjes
Mooie ruime kampeerplaatsen
Bezoek Kali-Bekken
Bezoek het Balaton-Hoogland
De grote camping Napfeny ligt aan het mooie Balatonmeer en is bijzonder geschikt voor gezinnen. Zoek je een actieve kampeervakantie? Dan zit je op camping Napfeny goed. Maar ook kampeerders die tot rust willen komen zullen het hier naar hun zin hebben.Op het eigen strand met extra zandstrand voor kinderen heerst een g...
Staanplaats reserveren bij:
Bekijk Prijs
Sfeervolle camping aan Balatonmeer
Zwemwater ideaal voor jonge kinderen
Balatonmeer langzaam aflopend
Surfen, vissen, roeiboten huren
Diverse uitstapjes directe omgeving
Rondom meer, wandelen, fietsen, skaten
Bezoek Keszthely en Hèvic
Deze kleine drie sterren camping in West Hongarije ligt aan de noordkant van en direct aan het Balatonmeer, op 4 km van het plaatsje Vonyarcvashegy. Dit plaatsje is een van de meest geliefde plaatsen in deze regio. De rustige, kindvriendelijke camping ligt aan de zuidkant van de ...
Staanplaats reserveren bij:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten