Actif en Creuse

Een betaalbare camping vakantie, met prijzen vanaf 350 euro per week in het hoogseizoen, in volledig ingerichte kampeertenten op diverse plekjes in Frankrijk boek je bij Actif en Creuse.

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en betaalbare kampeervakantie in Frankrijk zonder rompslomp? Actif en Creuse verhuurt compleet ingerichte tenten in Frankrijk en wil deze luxe vorm van kamperen graag delen met actieve vakantiegangers, eenoudergezinnen en jonge gezinnen. Actif en Creuse is een klein enthousiast bedrijf gericht op het outdoor en hun kampeertenten staan veelal op charmecampings en zijn geschikt voor 4-5 personen. De eigenaar van Actif en Creuse verblijft zelf een groot deel van het jaar in het Franse departement de Creuse (Limousin) en kan daardoor de vakantietenten direct en tegen een gunstig tarief aanbieden.

De comfortabele huurtenten staan op kleinschalige, landelijke en kindvriendelijke gezinscampings in Frankrijk. Op camping Le Moulin de Piot, biedt Actif en Creuse verhuur van materialen voor een actieve vakantie, en verzorgt tevens een gevarieerd, uitdagend, animatieprogramma aan, ook voor jongere kinderen. Gasten die een tent bij Actif en Creuse op deze camping boeken krijgen 10% korting op deze activiteiten en verhuur.

Actif en Creuse kiest zelf met zorg de campings voor hun gasten uit, er wordt gelet op de volgende criteria: voorzieningen moeten ruimschoots aanwezig zijn, de mogelijkheid van activiteiten op en/of rondom de camping, kindvriendelijkheid, gastvrijheid en uiteraard de goede staat van het sanitair. De speerpunten van deze organisatie zijn kwaliteit, gezelligheid en campings met een mooie groene rustieke ligging. Dit allemaal in charmante streken met een prettig klimaat. Je vindt de campings in de volgende regio's: de Limousin, Auvergne, Allier, Correze en de Champagne Ardennen.

Dus ben je op zoek naar een kleine groene camping in Frankrijk dan ben je bij Actif en Creuse (tenten- en outdoor- verhuur) aan het juiste adres!


1 camping van Actif en Creuse

 
Charmecamping in vallei van rivier La Petite Creuse
Actif en Creuse organiseert activiteiten
Kleinschalig, kindvriendelijk
Rust en ruimte, actieve vakantie
Broodservice s morgens
Speeltoestellen, zandbak
Restaurant
Zandstrand bij Anzême
Camping Du Moulin de Piot is een bijzondere kleinschalige en kindvriendelijke camping in de Limousin, gelegen aan de oevers van de rivier La Petite Creuse. Cultuur, recreatie en heerlijk ontspannen in het departement de Creuse. Een camping met een bijzondere uitstraling, waar de ...
De prijzen van Actif en Creuse:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten

Accommodaties van Actif en Creuse

TENT