Kleinschalige terrassencamping
Restaurant aan het strand
Dagtrips naar Kotor en Lovcen
Ontdek de baai van Kotor
Kleine en eenvoudige camping
Centrum van Bijela op 400 meter
Gescheiden van kiezelstrand door weg
Restaurant

Boek Zlokovic bij:

Camping Zlokovic, Montenegro

Een fantastische vakantieplek direct aan zee. Camping Zlokovic ligt aan de baai van Kotor en is een kleine eenvoudige terrassencamping in Montenegro bij het plaatsje Bijela. Het strand bereik je door een (levendige) weg over te steken en bestaat uit kiezels. Een stukje van dit strand is erg geschikt voor jonge gezinnen. Ontdek vanaf deze schaduwrijke camping de pracht en praal van de baai van Kotor. Geniet van de restaurants langs het strand, de georganiseerde boot- en busuitstapjes, of huur een boot om de baai vanaf het water te ontdekken.

Voorzieningen op de camping en net daarbuiten
Op 300 meter van de camping vind je een supermarkt en een overdekt zwembad, Ook heb je op de camping zelf een kleine speeltuin en een wasmachine service. Het restaurant op de camping heeft een mooi terras met uitzicht op zee. Watersporters kunnen op loopafstand een duikschool bezoeken. Sportieve gasten kunnen hun hart ophalen bij een van de zeil of surfscholen in de omgeving (10km) óf een tennis/tafeltennis baan reserveren op 12 kilometer van de camping.

Montenegro ontdekken vanaf de baai van Kotor
Je kunt sowieso genieten van je verblijf aan de prachtige baai. Verder liggen Montenegro's mooiste stadjes op korte afstand. Dagtrips naar Kotor (17 kilometer) of het Nationale park Lovcen (80km) zijn zeker aan te bevelen. De havenplaats Kotor heeft een prachtig oud centrum met vestingmuren en je proeft een fantastische oude sfeer wanneer je door de hoofdingang (Sea Gate) binnen wandelt. Deze stad heeft in de 12e en 14e eeuw onder Venetiaans gezag gestaan en de hele sfeer is alsof je door Venetië wandelt. Het is een feest om hier te wandelen in een stad waar de tijd heeft stil gestaan. Verder is een bezoek aan het Nationale Park Lovcen zeker aan te raden. Dit gebergte heeft een speciale betekenis voor de Montenegrijnen, en staat symbool voor vrijheid. Op de bergtop Jezerski, te bereiken via een immense trap met wel 461 treden, staat een Mausoleum ooit gebouwd door dichter Petar II Petrovic Njegos. Vanaf de top heb je een immens uitzicht op de Baai van Kotor en het meer van Skadar. Mocht je dit park bezoeken, bezoek dan ook het museum in Cetinje zodat je de geschiedenis van Montenegro op allerlei manieren oppakt. Cetinje is overigens de culturele en historische hoofdstad van Montenegro.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Zlokovic!


Aanbieders op Zlokovic

Gebetsroither verhuurt op camping Zlokovic stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs