Kleinschalige camping Nederlandse leiding
Glampen in een safaritent
Kanoverhuur, fietsverhuur
Restaurant met kleine kaart

Boek Yttermalungs bij:

 SAFARITENTEN

Camping Yttermalungs, Zweden

Camping Yttermalungs is een kleinschalige 3- sterrencamping onder Nederlandse leiding in Zweden. Peter Lucas en Hilje Blaauw zijn de drijvende kracht achter de camping en het outdoorbedrijf Malungs Äventyr. De ligging van Yttermalungs Camping is in Yttermalung, op ca. 15 km ten zuiden van Malung in Zweden. Op de camping vind je 15 ruime kampeerplaatsen en er zijn 6 mooie vakantiewoningen. Yttermalungs Camping is een kleine duurzame camping gelegen in het dorp Yttermalung in de provincie Dalarna, Midden Zweden. Zweden staat bekend om zijn prachtige natuur, de vele ruimte en rust waar je kan van genieten. Als je ergens tot rust komt en je weer helemaal één kan worden met de natuur, dan is het hier wel. In de omgeving zijn er genoeg prachtige dingen te zien, maar er zijn ook genoeg leuke activiteiten om te doen. Op de camping zelf zal de verveling niet snel toeslaan, want ook hier is genoeg te doen!

Wat te zien en te doen rondom Yttermalungs Camping?
Op de duurzame en kleinschalige Yttermalungs Camping staat genieten voorop! In de zomer is er een verwarmd buitenzwembad waar je lekker een paar baantjes in kunt trekken, of de kinderen in kunnen spelen. In de winter is er een ijsbaan naast de camping, verder zijn er heel veel andere activiteiten voor groot en klein, zowel in de zomer als in de winter. Zo kan je via de camping op wildsafari gaan hierbij zou je wel eens Elanden en Bevers kunnen tegenkomen, er zijn ook genoeg plekken om te gaan vissen. Verder zijn er leuke dingen te doen zoals kanoën, mountainbiken, op quadsafari of lekker chillen in een saunavlot. Ook voor de kinderen zijn er talloze leuke activiteiten. In de gezellige kiosk vind je een lekker hapje of iets te drinken!

Prachtige omgeving van Yttermalungs Camping!
Op Yttermalungs Camping ben je echt helemaal omringd door prachtige natuur! Wordt tijdens je vakantie in Zweden één met de natuur. Geniet van al het moois wat Zweden te bieden heeft. Beleef de veelzijdigheid aan activiteiten en ga eropuit! Zo kun je tijdens een wandeling heerlijk de natuur ontdekken, bessen plukken of elanden spotten. Zin in spanning? Ga dan mountainbiken, kanoën, schaatsen of langlaufen! Of maak een dagtocht naar het Berenpark Orsa of de Kopermijn van Falun.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Yttermalungs!


Aanbieders op Yttermalungs

Vodatent verhuurt op camping Yttermalungs safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs