Watersportcamping Tussen de Diepen

Camping aan het water
Volop watersportmogelijkheden
Kanovaren, zeilen, vissen
Gratis gebruik van buitenbad
Eethuis op de camping
Nationaal park de Weerribben
Natuurreservaat de Wieden
Zuiderzeestadje Blokzijl

Boek Watersportcamping Tussen de Diepen bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Watersportcamping Tussen de Diepen, Overijssel

Watersportliefhebber opgelet, je kunt nu ook glampen op Watersportcamping Tussen de Diepen in Overijssel. Een gezellige camping aan het water en op korte afstand van het gezellige en mooie Zuiderzeestadje Blokzijl. Deze prettige familiecamping ligt centraal in het mooie natuurgebied de Weerribben-Wieden. Rondom deze gastvrije camping liggen leuke meertjes, poelen en kleine eilandjes.

Op de camping kan de watersporter helemaal uit zijn dak gaan
Op Camping Tussen de Diepen is er elke vakantiedag wel iets te doen! Of je nu een graag met je kano onderweg bent, graag op de surfplank staat, liever de zeilen hijst of een echte visser bent, op deze camping zit jij goed.
Voor de bezoekers die graag een baantje zwemmen is er op korte afstand van camping Tussen de Diepen een beschut buitenbad waar gasten gratis gebruik van mogen maken.
En na een dag op of aan het water kun je voor een hapje en een drankje terecht bij Eethuis 't Diep.

Ontdek ook de prachtige omgeving van Camping Tussen de Diepen
Camping Tussen de Diepen is omringd door een prachtig natuurgebied. Het natuurreservaat “De Wieden”, en het nationaal park “De Weerribben”, met meertjes, poelen en ook nog vele kleine eilandjes. Op korte afstand van de camping ligt het charmante Zuiderzeestadje Blokzijl. Blokzijl is gesticht aan het eind van de zestiende eeuw en de haven ligt in het hart van het voormalige Zuiderzeestadje. Breng een bezoek aan de grote kerk in Blokzijl. Van deze kerk is de eerste steen gelegd in 1613. Verdere bezienswaardigheden zijn onder andere de sluis waar zo’n 20.000 schepen per jaar passeren en natuurlijk de schitterende haven. Blokzijl heeft een leuk centrum met gezellige terrasjes en restaurants.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Watersportcamping Tussen de Diepen!


Aanbieders op Watersportcamping Tussen de Diepen

Vodatent verhuurt op camping Watersportcamping Tussen de Diepen lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs