Camping in Puglia aan het strand
Ontdek Salento
Zwembadcomplex
Glijbanen en peuterbad
Strandbad met zout water
Goed restaurant
Animatie in het hoogseizoen
Brindisi en Lecce bezoeken

Boek Villaggio Lamaforca bij:Camping Villaggio Lamaforca, Puglia

Villaggio Lamaforca is een camping in Puglia direct aan zee in de Alto Salento regio. Welkom in de hak van Italië. Het vliegveld van Bindisi ligt slechts 25 minuten verwijderd van dit vakantiedomein. Behalve de kristalheldere Adriatische Zee kun je hier samen met je gezin ook volop genieten van het mooie waterpark bestaande uit een groot zwembad, een strandbad met zout water, een lazy river en spannende glijbanen.

Genieten van een zonsondergang en een heerlijke Italiaanse maaltijd
In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor een leuk programma voor alle leeftijden. En terwijl de jongste bezoekers meedoen aan dat programma kunnen de ouders genieten van de laatste zonnestralen en een lekkere maaltijd in het uitstekende restaurant.

Ontdek Zuid-Italië, Buone Vacanze!
Het Salento gebied barst van de historie en deze camping is dan ook een perfect startpunt om uitstapjes te maken in dit nog zo authentieke stukje Zuid-Italië. Begin met een bezoek aan Brindisi met haar historische haven. Deze stad heeft een rijke geschiedenis die wel terruggaat tot aan de bronstijd. In het centrum vind je diverse mooie historische gebouwen. Bezoek verder ook zeker het stadje Ostuni waar je jezelf al snel waant in Arabische sferen terwijl je in de stad Lecce rondloopt in een prachtige barokstad. Daarnaast lonken de mooie baaien en stranden. Kortom een veelzijdige omgeving voor een gevarieerde kampeervakantie in Zuid-Italië.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Villaggio Lamaforca!


Aanbieders op Villaggio Lamaforca

VacanceSelect verhuurt op camping Villaggio Lamaforca stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs