Nieuw vijf-sterren resort met superzwemparadijs
Animatie, familieworkshops, shows
Sfeervolle boulevard, avonturenbos en meer
6 km van Disneyland en 30 km van Parijs
Wellness in Deep Nature Spa
Aqualagon, 9000 m² waterpret
Grote kinderboerderij BelleVie
Futuristisch vakantiepark

Boek Villages Nature Paris bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Villages Nature Paris, Paris / Île de France

Villages Nature Paris is een mooi vijf-sterren vakantiepark met alle denkbare voorzieningen. Disneyland Parijs en de Eiffeltoren liggen allebei op korte afstand, namelijk 6 km van Disneyland® Parijs en 30 km van de Eiffeltoren. Hier kun je de perfecte vakantie beleven, cultuur, spanning en relaxen het kan hier allemaal.

Een supergroot zwemparadijs met een Water Playhouse
De Lakeside Promenade is de centrale ontmoetingsplek van het park met winkels, restaurants, kinderclubs, bowling, concerten en entertainment. Paradepaardje is de Aqualagon, het overdekte subtropische zwemparadijs met glijbanen, jacuzzi, wildwaterbaan, lagunezwembad, babyzwemmen en veel meer... De BelleVie farm laat je het hele jaar ruiken, proeven, voelen op de kinderboerderij, pony verzoregn, binnenspeeltuin, avonturen op de boerderij met stallen, moestuin, dieren. De Forest of Legends is een magisch bos, waar je op ontdekking kunt gaan en hutten kunt bouwen, knutselen, spelen en veel meer. Ontdek de rijkdom van de natuur in de Extraordinary Gardens met een familiespeurtocht, wandelingen en spelletjes.

La Promenade du Lac, place to be
Trek na een dagje Parijs? Je hebt volop keuze uit diverse restaurants. Ook liggen hier de winkeltjes, een kinderclub en een bowlingbaan. Daarna kun je voldaan gaan slapen in een van de gezellige cottages midden in het groen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Villages Nature Paris!


Aanbieders op Villages Nature Paris

TUI verhuurt op Villages Nature Paris chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs