De Lot en de Dordogne ontdekken
Sportmogelijkheden
Kleinschalig groen vakantiepark
Restaurant
Luxe bungalows
Nederlandstalige beheerders
Sarlat, Cahors bezoeken
Gastronomisch genieten
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Zuid Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Village de Montmarsis bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

camping Village de Montmarsis, Midi-Pyrénées

Village de Montmarsis ligt vlakbij de vestingsplaats Gourdon, op een half uur ten zuid-oosten van Sarlat, de toeristische hoofdstad van de Dordogne. Rondom Gourdon ligen vele toeristische mogelijkheden. Ten oosten is er het “Parc Naturel Régional des Causses du Quercy”, met daarin de bekende plaatsen Rocamadour en Saint Cirq-Lapopie. In het zuiden ligt de bekende stad Cahors, bekend van de Cahorswijnen. In westelijke richting liggen plaatsen als Domme, La Roque-Gageac, Belvès en Villefranche. Heel veel “plus beaux villages de France”.

Village de Montmarsis ligt op de glooiing van een heuvel en is ruim opgezet.
Het is een kleinschalig park met ca 60 mooie en sfeervolle vakantiehuizen. Tussen de huizen is veel groen en grasvelden waar de kinderen volop kunnen spelen. Het park heeft veel faciliteiten als zwembad, tennisbaan, speeltuin, jeu de boules, tafeltennis, biljart, voetbalveld, volleybalveld, bar en restaurant. De Nederlandstalige beheerders doen er alles aan om de gasten een fijne vakantie te geven.

Op het park vind je een sfeervol restaurant die een wisselende kaart heeft van lokale en regionale producten, maar ook diverse globale gerechten zoals pizza's, pasta's en hamburgers. Ook heeft het restaurant een speciaal menu voor vegetariërs en kinderen. De gezellige bar van het park ligt bij het zwembad, en hier worden regelmatig barbeque avonden georganiseerd.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Village de Montmarsis!


Aanbieders op Village de Montmarsis

TUI verhuurt op camping Village de Montmarsis chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs