• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • 55 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Aan het strand
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Nieuwe camping (2020)
  Luxe accommodaties
  Verwarmd zwembad
  Wijnproeverijen
  Bekend van Ik Vertrek
  Direct aan zee
  Poolbar
  Ontdek Le Marche
  aan zee

  Benieuwd naar de prijzen op camping Villa Alwin Beach Resort?

   LODGETENTEN (BADK.)

  camping Villa Alwin Beach Resort, Marche

  Let op: deze camping wordt nieuw gebouwd voor het 2020 seizoen. De foto's die je op dit moment ziet zijn sfeerimpressies!

  Na Villa Bionda en Villa Alwin beginnen de Boerkampjes (bekend van Ik Vertrek) aan een nieuw avontuur aan de kust. Villa Alwin Beach Resort wordt komend seizoen (2020) geopend en beloofd nu alweer een succes te worden.

  De ligging van Villa Alwin Beach Resort is direct aan het strand van het kustplaatse Cupra Marittima. Een levendige badplaats, met gezellige boulevard, aan de kust van Le Marche.

  Luxe en comfort
  Met Villa Alwin Beach Resort proberen de eigenaren tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van de camping gasten op gebied van luxe. Daarom heb je op de camping erg luxe accommodaties, een verwarmd zwembad, een poolbar, een restaurant en beachclub, een voetbalveld en een speeltuin. Natuurlijk wordt dit geheel helemaal afgemaakt door de ligging; direct aan de adriatische zee.

  De eigenaren organiseren met regelmaat leuke avonden met wijnproeverijen, lokale producten en pizza avonden. Ook worden er natuurlijk voetbal toernooien georganiseerd.

  Le Marche is een nog redelijk onontdekt stukje Italië, hier kan je nog het authentieke Italië ontdekken! Dagtripjes naar Anocona, Grottanmare, San Benedetto del Tronto of Porto San Giorgio zijn zeker aan te raden.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Villa Alwin Beach Resort!


  Aanbieders op Villa Alwin Beach Resort

  Glamping4all verhuurt op camping Villa Alwin Beach Resort lodgetenten met sanitair.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs