Aan het zandstrand
Ideaal voor gezinnen
Watersporten als duiken, waterskiën, surfen
Maar ook snorkelen
Lecce hoofdstad met historisch centrum
Gelegen op schiereiland Salento
Zwembad met zonneterras
Hoogseizoen animatieteam
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Italië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Torre Rinalda bij:

camping Torre Rinalda, Puglia

De fantastische gouden stranden van de regio Puglia vind je hier. Op nog geen 15 km. verwijderd van het mooie plaatsje Lecce ligt camping Torre Rinalda. Village Torre Rinalda ligt direct aan een breed strand met fijn zand. De blauwgroene kristalheldere zee is de trots van Torre Rinalda. Dat biedt de nodige mogelijkheden zoals zwemmen, snorkelen, windsurfen, waterskiën en luieren en alleen al genieten van het geluid van de zee.

De voorzieningen op deze fijne kindvriendelijke camping zijn ruimschoots aanwezig. Er zijn twee zwembaden omgeven door veel groen, waarvan één speciaal voor kinderen, en er is een grote zonneweide. Voor wie van afwisseling houdt, er worden diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam. De spelletjes en voorstellingen vinden plaats in een groot, prachtig amfitheater. Voor de kinderen is er een speeltuin en voor wie niet stil kan zitten een sportterrein.

Er is een restaurant en een pizzeria op het centrale plein. Je vindt een zelfbedieningsrestaurant en afhaalservice bij het strand.

Gouden stranden, geurige mediterrane begroeiing, de lucht die zich in de blauwe zee van Apulië spiegelt: echte natuurlijke rijkdommen voor een rustige en onvergetelijke vakantie.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Torre Rinalda!


Aanbieders op Torre Rinalda

De Jong Intra verhuurt op camping Torre Rinalda stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs