Gezinscamping in bosrijke omgeving
Nederlandse eigenaar
Glampen op de camping
Klein campingwinkeltje
Regelmatig foodtruck op de camping
Speeltuin, recreatieruimte, springkussen
Fietsverhuur
Fietsen, mountainbiken en wandelen
10 km

Boek Tolne bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Tolne, Noord-Jutland

Terrassencamping Tolne ligt in een mooi natuurgebied, op ca. 10 km van Frederikshavn en het strand. Deze Deense camping ligt bijna op het noordelijkste puntje van Denemarken. Het is een zeer natuurlijk terrein, waar je op sommige plaatsen het gevoel hebt heel ver van de bewoonde wereld verwijderd te zijn. De enorme oppervlakte van de camping en de ongerepte omgeving zorgen voor een natuurbelevenis die ongekend is.

Vervelen? Echt niet
Tijdens je vakantie op Tolne Camping zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin. De keuze is groot wordt het het grote springkussen, de glijbaan of de schommel. Terwijl de kinderen zich uitleven, kan jij genieten van een lekker kopje koffie op het terras bij de speeltuin. Als je even de gezelligheid wilt opzoeken is er een centrum op de camping waar je samen kan koken, eten en leuke spelletjes spelen. Op vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 19:30 is een leuke foodtruck, waar je heerlijk eten kan halen. 's Morgens kun je genieten van vers gebakken broodjes. Voor een aantal dingen zoals beleg of wat te drinken kan je langs het winkeltje gaan.

Fietsen, wandelen en vliegen, zeg het maar
Tolne Camping ligt aan het regionale recreative fietspadennet. Dat betekent dat je van hieruit via aangegeven fietsroutes de mooiste natuurgebieden van Noord-Jutland kan ontdekken. Door de centrale ligging zijn er op korte afstand diverse musea te bezoeken, maar ook een roofvogelreservaat en een dierentuin. Wat dacht je van een rondvlucht in een vliegtuig? Het vliegveld van Sindal biedt diverse vluchten aan tegen schappelijke prijs. Liefhebbers van zee en strand hebben vanaf Tolne Camping de keus: de Oostzee(Jerup-Strand ligt op 12 km en de Noordzee (Tannisby) op 15 km.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Tolne!


Aanbieders op Tolne

Vodatent verhuurt op camping Tolne lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs