Storängens Camping

8.5
49 pl.
direct
Camping in Zweden, rust, ruimte
Klein, slechts 49 plaatsen
Kano- en fietsenverhuur
Hoogseizoen, activiteiten voor kinderen
Glamping in Zweden, safaritenten Tendi

Boeken op camping Storängens Camping? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Storängens Camping

 

Accommodaties op camping Storängens Camping

Over camping Storängens Camping, Zweden

Storängens Camping ligt aan de rivier de Klarälven, een fijne familiecamping midden in de Zweedse natuur. De camping ligt in Zweden in het hart van de mooie provincie Värmland, waar de rivier “Klarälven” het landschap doorkruist. Een provincie die bekend staat om z'n diverse folkloristische evenementen en z'n fantastische natuur met vele grote bossen, rivieren en meren.

De kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen. Er is een speeltuin op de camping, met glijbaan, zandbak schommel en leuk speelhuisje. In het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. De camping ligt schitterend en voelt avontuurlijk aan. Midden in de rivier ligt een eilandje, dit eilandje is te bereiken met een vlotbrug.

Storängens Camping ligt in het zuidelijke gedeelte van Zweden aan de Klarälven rivier in Värmland. Dit is een groen gebied met groene beboste heuvels, dit gebied vraagt om een mooie wandeling of lange fietstocht, er zijn diverse fiets- en wandelroutes langs de Klarälvsbanan ( wel 90 kilometer lang). Voor de waterliefhebbers is hier in het gebied van meren en rivieren meer dan genoeg te doen, zoals zwemmen, kanoen, of zelfs op eland- of beversafari! Heb je al eens een Eland gezien? Misschien zie je er wel één in de zomer tijdens een elandsafari of ga je liever paddenstoelen zoeken in het bos, onder begeleiding van een ervaren gids?

Of je nu elanden wilt spotten tijdens een Elandsafari of lekker wilt slenteren in een gezellige stad als Karlstad, de omgeving van Camping Storängens heeft genoeg te bieden. Ransäter, Munkfors en Karlstad zijn de dorpen en steden in de buurt en zeker een bezoek waard.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Storängens Camping!


Boeken op Storängens Camping

Vacanceselect en Tendi verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!