Camping Spiaggia ligt direct aan strand
2 Zwembaden op de heuvel
1 kinderbad op camping aan strand
Speeltuintjhe en minigolf
Watersport: kite- en windsurfers
Animatie voor jong en oud
Shuttle dienst tussen beide camping
Vieste bezoeken

Boek camping Spiaggia Lunga bij:

 TOURCARAVANS

camping Spiaggia Lunga, Puglia

Viersterrencamping Spiaggia Lunga ligt tussen het plaatsje Vieste en Peschici en direct aan het strand. Dit is een vakantieplek voor watersporters, maar ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de natuurlijke omgeving van het Gargano Nationaal Park in de regio Puglia. De camping bestaat uit twee delen, een deel aan het strand en een deel op de heuvel. De beide delen zijn met een free shuttle service verbonden. Boven op de heuvel vind je verspreid 2 zwembaden met terras. Beneden bij het strand vind je een kinderbad met glijbaantjes en waterspeeltuin.

Watersporters dit is dé plek
De Santa Maria di Merino baai is perfect voor kite- en windsurfers, de camping heeft daarom ook professionele leraren rondlopen. Niet zo'n watersportliefhebber? Je kunt je hier ook uitleven op de tennisbaan of een balletje schoppen op een van de sportvelden. En ook 's avonds hoef je je niet te vervelen het animatieteam verzorgt leuke muziek- en theatershows die je kunt gaan bekijken in het amfitheater van de camping. En de kinderen? De kinderen kunnen lekker afkoelen in het aparte kinderbad en hun vriendjes treffen in de speeltuin. Verder kun je met het hele gezin een balletje slaan op de minigolf.

En na een lange dag aan het water heb je natuurlijk trek in een goede maaltijd. Op de camping aan het strand zijn 2 restaurants en een pizzeria, dus keuze genoeg. Je kunt hier voor heerlijke visgerechten maar ook traditionele maaltijden kiezen. Verder kun je aan de strandbar terecht voor een biertje en een heerlijk hapje. Geniet aan de strandbar van de zonsondergang en sluit de dag af met een heerlijke Italiaans wijntje. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de kleine campingwinkel.

Genoeg te doen en te zien in Puglia
Camping Spiaggia Lunga is gelegen aan de baai van Santa Maria di Merino, die tussen Vieste en Peschici ligt. Het centrum van Vieste ligt op ca. 7 km en Peschici op ca. 15 km. Vanuit de camping zijn er leuke wandel- en fietsroutes. Er worden vele excursies aangeboden vanuit de Camping o.a. een bezoek aan de Vieste zeegrotten, Tremiti eilanden, Gragano Nationaal Park of Fasano Zoo Safari.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Spiaggia Lunga!


Aanbieders op Spiaggia Lunga

Gebetsroither verhuurt op camping Spiaggia Lunga tourcaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs