Spiaggia Lunga

7.8
Groot
aan zee
Camping Spiaggia ligt direct aan strand
Buitenzwembad, apart kinderbad
Watersport: kite- en windsurfers
Animatie voor jong en oud
Direct aan zee bij Vieste

Boeken op camping Spiaggia Lunga? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Spiaggia Lunga, Puglia

Camping Spiaggia Lunga is een prachtig gelegen camping bij Vieste direct aan het strand en in de natuurlijke omgeving van het Gargano Nationaal Park, Puglia.
De Santa Maria di Merino baai is perfect voor kite- en windsurfers, de camping heeft daarom ook professionele leraren rondlopen. Andere sportfaciliteiten zijn onder andere tennis, basketbal, mini voetbal, en beachvolleybal.

's Avonds hoef je je niet te vervelen het animatieteam zorgt voor muziek en shows welke verrtoond worden in het amfitheater van de camping. Voor de kinderen is er een apart kinderbad, minigolf en een speeltuin.

Voor een lekkere maaltijd of een drankje kun je terecht in één van de 2 restaurants, pizzeria, bar of strandbar. Ook is er een mogelijkheid om afhaalmaaltijden te bestellen en is er een kleine supermarkt.

Camping Spiaggia Lunga is gelegen aan de baai van Santa Maria di Merino, die tussen Vieste en Peschici ligt. Het centrum van Vieste ligt op ca. 7 km en Peschici op ca. 15 km. Vanuit de camping zijn er leuke wandel- en fietsroutes. Er worden vele excursies aangeboden vanuit de Camping o.a. een bezoek aan de Vieste zeegrotten, Tremiti eilanden, Gragano Nationaal Park of Fasano Zoo Safari.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Spiaggia Lunga!


Boeken op Spiaggia Lunga

Gebetsroither verhuurt op camping Spiaggia Lunga tourcaravans (Tourcaravan Standaard max. 4+1p zonder A/C zonder toilet ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs