Glamping met een prachtig uitzicht
Speeltuin, kinderboerderij
Ontbijtservice
Wellness: Sauna
Groententuin
Ljubljana bezoeken
Vlelika Planina, terug in de tijd
Fietsen, wandelen

Boek Slovenia Eco Resort bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Camping Slovenia Eco Resort, Slovenië

Rust, ruimte en natuur dat is bij een verblijf op het Eco Resort in Kamnik zeker van toepassing. Midden in de overweldigende natuur van Slovenië, maar wel centraal gelegen. Beleef hier een bijzondere vakantie. Logeer in een luxe glampinghut en wordt 's morgens wakker van de dierengeluiden om je heen.

Een klein kindvriendelijk glampingresort
Wat leuk om je voetjes af te koelen in het heldere water van de rivier die naast het vakantieresort ligt. Verder zijn er ook andere voorzieningen zoals een bar voor een hapje en een drankje. Ook is er een groenten- en fruittuin voor verse producten. Je kunt hier logeren in leuke bungalows die comfortabel zijn ingericht of kies voor basic en boek een glamping-chalet.

Wat te doen?
Het stadje Kamnik is een gezellig, oud stadje. Wandel tussen de kleurrijke, middeleeuwse huizen en bezoek de kerk van de stad.
Ljubljana sla je natuurlijk niet over. Verken de stad vanaf het water en boek een boottour. Duik in de geschiedenis van de stad met een bezoekje aan het kasteel van Ljubljana! Of ga terug in de tijd met een bezoekje aan het herderdorp van Vlelika Planina, net boven Kamnik.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Slovenia Eco Resort!


Aanbieders op Slovenia Eco Resort

TUI verhuurt op camping Slovenia Eco Resort chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs